0187 - 605228
06 - 51888442
info@herweijertuintechniek.nl
www.herweijertuintechniek.nl

Bezoekadres
Watertoren 34
3247 CL Dirksland

Postadres
Molenzicht 159
3247 VB
 

Herweijer Tuintechniek BV

Herweijer Tuintechniek bestaat in 9 jaar. Het bedrijf is een opvallende verschijning in de tuinbranche. “Onze technische en constructieve kennis is heel hoog.”

 

“Hoveniersbedrijven zijn er genoeg”, zegt eigenaar Pieter Herweijer. “Wij zijn een hoveniersbedrijf met een T. Technische constructies zijn onze specialiteit.”

Herweijer Tuintechniek klaart elke groene klus. Specialist is het hoveniersbedrijf in het maken van overkappingen, tuinschuren, tuinhuizen, terrassen, vijvers en het aanleggen en onderhouden van complete tuinen. “We leveren een totaalpakket”, zegt Herweijer. “Van ontwerp tot realisatie.” Met elke unieke situatie kan het bedrijf uit de voeten. “Als een klant bijvoorbeeld aan het water woont en toch een overkapping wil, hebben wij de technische oplossingen om dat te realiseren. Wil een klant een muur met een haardje erin? Ook mogelijk.” De projecten worden technisch degelijk uitgevoerd, met goede fundering en de juiste materialen. 

Overkappingen in de tuin zijn op dit moment een trend, signaleert de Flakkeese hovenier. “Mensen willen meer comfort buiten, de tuin is een verlengstuk van de woonomgeving. Ze willen er dus verwarming, knusse hoekjes, mooie verlichting, een buitenkeuken of een geïntegreerde barbecue.” Nostalgische ontwerpen in jaren 30-stijl zijn erg in trek, maar Herweijer kan elke stijl realiseren. “Ik ga altijd eerst op bezoek bij de klant. Ik kijk hoe hij woont en hoe ik op die stijl in de tuin kan voortbouwen. Ik lever vervolgens het plan en de offerte. Samen met de klant maken we er dan wat moois van.”

Herweijer Tuintechniek bedient een brede groep mensen. “Van Jan Modaal tot het hogere segment. Een tuin is betaalbaarder dan het lijkt, juist omdat we maatwerk leveren.”

In sommige situaties kan Herweijer (delen van) een schuur of overkapping prefabriceren in de eigen werkplaats, andere maakt hij ter plaatse op maat. “Sommige klussen klaren we in een dag, met andere zijn we drie weken bezig. Dat maatwerk maakt ons werk afwisselend en mooi.”Wat klanten over Herweijer Tuintechniek BV zeggen