Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 

Hoveniersbedrijf Dennis Bouter

Hoveniersbedrijf Dennis Bouter kan u van dienst zijn bij alles wat betrekking heeft op uw tuin, balkon of uw serre, maar ook bijvoorbeeld voor uw kantoor of bedrijfsterrein. U kunt hierbij denken aan tuinontwerp, tuinaanleg, (sier)bestrating, het plaatsen van afscheidingen en schuttingen; het aanleggen van vijvers en waterpartijen; grote planten, al dan niet met sierpot en/of hydrocultuur; kortom, Dennis Bouter kan u behulpzaam zijn bij alles wat u in en om uw tuin kunt tegenkomen en graag veranderd wil zien.

Meestal heeft u zelf al een beeld over hoe de tuin eruit moet komen te zien, bijvoorbeeld een moderne of een klassiek ogende tuin. Ook kan het zijn dat uw voorkeur uitgaat naar een natuurlijke of een kindvriendelijke tuin. Bij het “vertalen” van uw ideeën en wensen naar een concreet tuinplan willen wij u graag behulpzaam zijn. Of het nu gaat om een volledig tuinontwerp of een advies over bijvoorbeeld de beplanting van een schaduwborder, samen komen we er uit!

Graag kom ik, geheel vrijblijvend, bij u langs om uw tuinwensen met u te bespreken, of om het fotoboek te laten zien om ideeën op te doen. Op basis hiervan stel ik een aanbieding samen voor de aanleg van uw persoonlijke droomtuin, die past binnen uw budget.Wat klanten over Hoveniersbedrijf Dennis Bouter zeggen

0181 - 665002
06 - 20354809
info@dennisbouter.nl
www.dennisbouter.nl

Bezoekadres
Boomgaardweg 7
3211 AC Geervliet

 
 
 

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur