TuinKeur. Elke tuin verdient een TuinKeur-hovenier.

TuinKeur.

Het kwaliteitskeurmerk voor hoveniers.

 
 
06 - 54268042
info@ahorntuinen.nl
www.ahorntuinen.nl

Bezoekadres
Nibbelinkstraat 55
3342 VB Hendrik-Ido-Ambacht

 

Ahorn Tuinen


Even voorstellen Ahorn Tuinen

Ahorn Tuinen is een allround hoveniersbedrijf werkzaam in de regio Rotterdam en Dordrecht. Wij hebben een jarenlange ervaring op het gebied van tuinontwerpen,- aanleg, alsmede klein- en grootonderhoud bij particulieren en bedrijven.

Naast de mogelijkheid van ontwerpen, aanleg en onderhoud biedt Ahorn Tuinenook advies omtrent bestrating en beplanting, alsmede voor vijvers en verlichting met de hierbij behorende elektrische voorzieningen. Ook kunnen wij, indien nodig, uw tuin geschikt maken voor eventuele verkoop van uw woning.

Na verloop van tijd is een renovatie van uw tuin nodig. De overzichtelijkheid neemt af, beplanting valt weg o.a. ten gevolge van voedselgebrek, struiken en/of bomen worden te groot. Kortom tijd om een vakman in te schakelen. Samen met u lopen wij door de tuin en maken een inventarisatie van de noodzakelijke werkzaamheden. Na uw akkoordbevinding maken wij een afspraak om uw tuin aan te passen. Na alle tuinwerkzaamheden wordt het tuinafval door ons compleet afgevoerd.

Mocht u voornemens zijn werkzaamheden in uw tuin te laten verrichten, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op, zodat wij in overleg met u tot een passende oplossing kunnen komen.

Ons motto is “uw tuin onze zorgWat klanten over Ahorn Tuinen zeggen