Van der Wel Hoveniers


Over ons

Bastiaan Cornelis van der Wel richt in 1972 zijn eenmanszaak op onder de naam ‘Hoveniersbedrijf B.C. van der Wel met Tuinaanleg en Onderhoud. De zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers breiden zich uit waardoor er 1man personeel nodig is. Even een stukje verder in de geschiedenis. In 1997 gaat pa met zoon Henk verder als ‘van der Wel & Zn Hoveniers vof.

Omdat alles om ons heen bebouwd ging worden werd het tijd om te verhuizen naar een ruimere lokatie aan de Voorweg 23a te Ridderkerk. Dit betreft een toplokatie voor ons gezien de aansluiting op de snelwegen en nabij diverse tuin-leveranciers. Van der Wel Hoveniers heeft 4 vaste werknemers en werkt als dat nodig is samen met zelfstandige hoveniers en stratenmakers waardoor er ook ‘grotere opdrachten’ uitgevoerd kunnen worden.

Van der Wel Hoveniers heeft een modern wagen en machinepark waarbij we veel al de werkzaamheden in eigen beheer kunnen uitvoeren. Op ons ruime terrein kunnen we alles een plaats geven wat te maken heeft met tuinaanleg en onderhoud zoals groenafval, puincontainer, bedrijfsafval, zand, grond, menggranulaat, granilux, lavazand, opslag van bestratingmaterialen, etc.

U bent altijd van harte welkom, verse koffie staat voor u klaar!Wat klanten over Van der Wel Hoveniers zeggen