010-419 69 64
info@dickdejonghoveniers.nl
www.dickdejonghoveniers.nl

Bezoekadres
Kooiwalweg 74
3076 JJ Rotterdam

 

Dick de Jong Hoveniers

Hovenier in Rotterdam & Barendrecht

Een geurende bloementuin, weinig onderhoud en toch veel bloemen? Glinsterend en spiegelend helder vijverwater of toch liever een speelgazon?

Vakkundige en creatieve hovenier.
U zoekt een vakkundig hovenier? Een vakkundig hovenier met creatieve ideeën en een hovenier die komt met heldere oplossingen? Een hovenier met tijd en persoonlijke aandacht voor u? Dan heeft u deze nu gevonden.

De hovenier voor de Regio Rotterdam.
Dick de Jong Hoveniers is gevestigd op de grens van Rotterdam en Barendrecht en ook werkzaam in Capelle aan den IJssel, Carnisselande, Oud-Beijerland, Smitshoek, Rhoon , Poortugaal, Schiedam, Schiebroek, Overschie Hilligersberg en Vlaardingen.

Dick de Jong Hoveniers een betrouwbaar adres.
Dick de Jong Hoveniers is sinds 1988 een vertrouwd adres voor Rotterdam en omstreken. Wij staan borg voor kwaliteit bij tuinontwerp en tuinaanleg van particuliere- en bedrijfs- en kantoortuinen en bij het tuinonderhoud van particuliere- en bedrijfstuinen.

Tuinspecialist.
Wij zijn gespecialiseerd in de renovatie en revitalisatie van bestaande tuinen en het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van seniorentuinen. Bij dit alles staan uw eisen en wensen centraal.

Een inspirerend advies in uw tuin?
Een bloemrijke geurende tuin waarin vlinders en vogels hun thuis hebben? Prachtige herfstkleuren of juist wintergroen met strakke hagen. Of gaat u voor de lage geurende lavendelhaagjes?
Wij adviseren u graag persoonlijk bij mogelijkheden van de tuininrichting en tuinmaterialen. Bent u misschien geïnteresseerd in een vijver waar libellen, vissen en watertorretjes altijd boeien?

Weet u al wat voor soort bestrating u wilt? Stoer ruw beton, of gaat u voor romantisch gebakken?
Wel of geen gazon in uw tuin? Of toch liever kunstgras waar uw kinderen elke dag op kunnen ravotten?
Naar welke beplanting gaat uw voorkeur uit? Wuivende siergrassen, geurende rozen of een bloemrijke vaste planten tuin? Veel bloemen en weinig tuinonderhoud, dan is prairiebeplanting vast iets voor u!
Wilt u uw tuin voorzien van houtwerk, zodat de geurende kamperfoelie geplaatst kan worden tegen een pergola? Of misschien wilt u wel een tuinhuis of overkapping, opdat u ook bij kil weer lekker in uw tuin kunt zitten, met 1 of 2 heathers onder de overkapping? Wij inspireren u graag in onze fotogalerij.
Wij nemen graag de tijd voor u met het maken van deze keuzes die uw tuin tot een succes maken.Wat klanten over Dick de Jong Hoveniers zeggen