Hovenier in Drenthe

Zoek je een hovenier in Drenthe die betrouwbaar en vakbekwaam is? Schakel de hulp van een TuinKeur gecertificeerde hovenier in. Vanwege het certificaat ben je ervan verzekerd dat een echte vakman jouw tuin kan aanleggen of onderhouden.

Jouw droomtuin

Onze hoveniers zijn vakbekwaam. Daarmee willen we zeggen dat ze jouw tuin kunnen aanleggen geheel naar jouw wens. Niet alleen de plantjes worden geplaatst, maar ze kunnen ook bijvoorbeeld de bestrating mee nemen. Kortom: zij kunnen jouw droomtuin aanleggen. Heb je nog geen ontwerp voor je tuin? Geen probleem, ook daar kunnen ze je bij helpen door advies te geven.

TuinKeur gecertificeerd

De hoveniers die bij ons aangesloten zijn, hebben allemaal een certificaat. TuinKeur is een onafhankelijk kwaliteitskeurmerk waarbij een hovenier bepaalde standaarden moet hanteren voordat hij het certificaat ontvangt. Met ons keurmerk ben jij er zeker van dat jouw werk op een correcte wijze wordt uitgevoerd.

Vijf zekerheden

Ons certificaat bestaat uit vijf zekerheden. Als een hovenier zich bij TuinKeur wil aansluiten, moet hij dit certificaat behalen. De zekerheden zijn:

  1. Professionaliteit
  2. Betrouwbaarheid
  3. Vakbekwaamheid
  4. Service
  5. Kwaliteit
Watertuin

Werkwijze

Naast deze zekerheden wordt er verwacht van onze hoveniers dat ze transparant zijn over de offerte. Zo weet jij waar je aan toe bent en weet de hovenier welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden. Daarnaast zorgt onze hovenier ervoor dat jij zo min mogelijk overlast hebt van de werkzaamheden. De hovenier zal, waar nodig, advies geven als hij tegen bepaalde dingen aanloopt. Maar dit gaat altijd in overleg. En komen jij en de hovenier er niet uit? Dan zijn wij er om als objectieve partij het geschil op te lossen.

TuinKeur hovenier

Ben jij ervan overtuigd dat je een TuinKeur hovenier in Drenthe zoekt voor je tuin? Bekijk dan snel onze vakmensen. Wil je liever eerst meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.