Hovenier in Flevoland

Zoek jij een hovenier in Flevoland voor jouw tuinwerkzaamheden? Schakel de hulp van een TuinKeur gecertificeerde hovenier in. Op deze kaart kun je bij jou in de buurt zien welke hovenier of hoveniersbedrijf aangesloten is bij TuinKeur. Wil je weten waarom je moet kiezen voor een hovenier met een TuinKeur certificaat? Lees dan snel verder.

Echte vakmannen

Hoveniers hebben passie voor hun werk. Zij zullen de werkzaamheden altijd uitvoeren op de beste manier mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan de beste plaatsing van planten. Daarnaast kunnen ze meedenken om jouw wensen voor de tuin te realiseren. Sommige hoveniers kunnen zelfs schuttingen plaatsen of een pad aanleggen. TuinKeur gecertificeerde hoveniers gaan zelfs nog een stap verder. Zij zullen hun eerlijke mening delen over de inrichting, maar zorgen er ook voor dat jij zo weinig mogelijk overlast ervaart. Ze zijn namelijk gekeurd op vijf zekerheden.

De vijf zekerheden

Het TuinKeur certificaat bestaan uit vijf zekerheden. Een hovenier of hoveniersbedrijf wordt onafhankelijk gekeurd op deze punten. Pas als zij dit doorvoeren in hun werk, worden ze TuinKeur gecertificeerd. De zekerheden zijn:

  1. Professionaliteit
  2. Betrouwbaarheid
  3. Vakbekwaamheid
  4. Service
  5. Kwaliteit

Wil je meer weten over de zekerheden en wat het inhoudt? Lees het in onze brochure.

Optimaal genieten van de tuin

Door een hovenier in te schakelen, worden de werkzaamheden uit je handen overgenomen. De hovenier zal samen met jou een plan en een ontwerp maken voor de tuin. Hierbij levert hij een bijdrage vanuit zijn vakkennis. Tijdens de werkzaamheden zal de hovenier zo min mogelijk overlast veroorzaken. De hovenier is pas tevreden als jij dat ook bent. Krijg je onverwachts een geschil met de hovenier? Dan kun je TuinKeur inschakelen als derde partij. Wij zorgen er voor dat het geschil wordt opgelost. Na de oplevering kun jij optimaal genieten van jouw droomtuin.

Regel nu je hovenier

Wil jij dat jouw tuin wordt gerealiseerd door een hovenier in Flevoland? Bekijk nu de hoveniers bij jou in de buurt en neem contact met ze op. Maak een afspraak en realiseer je droomtuin.

Design tuin