Hovenier in Friesland

Je droom tuin realiseren is vaak een grote klus dat je niet zelf wil uitvoeren. Gelukkig kun jij een betrouwbare hovenier in Friesland inschakelen. Zit je er over na te denken om een hovenier te vragen? Vind je hovenier via TuinKeur en geniet van de verschillende zekerheden van ons keurmerk.

Ons keurmerk

Wij hebben ons eigen onafhankelijke keurmerk ontwikkeld. Met dit keurmerk geven we aan dat het hoveniersbedrijf of de hovenier staat voor zijn geleverde producten en diensten. De producten en diensten omvatten alles wat te maken heeft met je tuin. Denk aan groenaanleg maar ook een schutting of fontein plaatsen. Daarnaast worden de hoveniers gecertificeerd aan de hand van een aantal kenmerken.

De kernmerken

De vijf zekerheden van een TuinKeur-hovenier zijn: betrouwbaarheid, kwaliteit, service, vakbekwaamheid en professionaliteit. Deze zekerheden samen zorgen ervoor dat jouw droomtuin ontwikkeld wordt, zonder dat je tijdens de werkzaamheden veel overlast hebt.

Watertuin

De werkwijze

Omdat de zekerheden hoog in het vaandel staan, zal de hovenier de tuin naar jouw wens maken. Om jouw wensen te achterhalen zal de hovenier met jou in gesprek gaan. Samen maken jullie dan een plan op. De hovenier zal ook, vanuit zijn vakkennis, aangeven of jouw wensen mogelijk zijn. Is dit niet het geval dan zal hij een nieuw voorstel doen. Nadat het plan is gemaakt, gaat de hovenier aan de slag. Tijdens de werkzaamheden zal de hovenier jou op de hoogte houden van de status. En zal hij ervoor zorgen dat jij zo min mogelijk last hebt van de werkzaamheden. Na de afronding zal de hovenier alles opruimen en schoonmaken.

Schakel een vakman in

Wil jij een echte vakman hovenier in Friesland inschakelen voor jouw droomtuin? Bekijk snel welke hoveniers TuinKeur gecertificeerd zijn in jouw buurt. Neem direct contact op met het bedrijf van jouw keuze en maak een afspraak.