TuinKeur. Elke tuin verdient een TuinKeur-hovenier.

TuinKeur.

Het kwaliteitskeurmerk voor hoveniers.

Hovenier in Gelderland

Ben jij de hulp van een hovenier in Gelderland nodig? Kies voor een TuinKeur hovenier om jouw tuin te realiseren. Niet alleen zorgen zij ervoor dat jouw tuin helemaal naar wens is, je mag van hun meer verwachten.

TuinKeur hovenier

TuinKeur is een onafhankelijk hoveniers keurmerk. Met dit keurmerk kun jij er van uit gaan dat de gecertificeerde hovenier goed werk levert. En dan bedoelen we niet alleen het eindresultaat, maar ook de goede service tijdens de werkzaamheden. Voordat een hovenier het keurmerk krijgt wordt er gekeken naar vijf zekerheden. Deze zekerheden moeten voorkomen in de werkwijze van de hovenier.

De zekerheden

De vijf zekerheden zijn ontwikkeld om er voor te zorgen dat het resultaat aan jouw wensen voldoet, maar ook dat de hovenier tijdens de werkzaamheden een goede service biedt. De zekerheden zijn samengevat in vijf woorden:

  1. Professionaliteit
  2. Betrouwbaarheid
  3. Vakbekwaamheid
  4. Service
  5. Kwaliteit

Bij elke zekerheid zijn er andere kernwaarden die daaronder vallen. Zo zal een TuinKeur hovenier altijd transparant te werk gaan, advies geven en pas tevreden zijn als jij dat ook bent. Wil je meer weten over de vijf zekerheden, lees het hier.

De realisatie

Als jij je tuin wil laten aanpakken, heb je vaak zelf al ideeën over hoe het eruit moet komen te zien. De hovenier zal vragen naar jouw wensen en dit verwerken in het ontwerp van de tuin. Als de hovenier problemen opmerkt zal hij dit delen en onderbouwen. Zo komen jullie samen tot het ontwerp. Nadat dat goedgekeurd is starten de werkzaamheden. De hovenier zal je vertellen hoe lang het werk in beslag neemt, houd je op de hoogte en probeert zo min mogelijk overlast te veroorzaken. Voordat de werkzaamheden worden afgerond, zal de hovenier eerst checken bij jou of jij tevreden bent. En dan kan jij genieten van je nieuwe tuin.

Maak een afspraak

Ben jij overtuigd dat een TuinKeur hovenier in Gelderland jouw tuin kan realiseren? Bekijk snel op de kaart welk bedrijf of hovenier gecertificeerd is. En neem direct contact op om een afspraak te maken met het bedrijf of de hovenier.

stilstand is achteruitgang hovenier