TuinKeur. Elke tuin verdient een TuinKeur-hovenier.

TuinKeur.

Het kwaliteitskeurmerk voor hoveniers.

Hovenier in Groningen

Ben je op zoek naar een hovenier in Groningen die jouw tuin compleet naar wens kan maken? Schakel een TuinKeur gecertificeerde hovenier in. Zo geniet jij van een geweldige nieuwe tuin, zonder zorgen tijdens het proces. Onze hoveniers hebben kennis, passie en zijn professioneel in hun werk.

Waarom TuinKeur?

TuinKeur heeft een eigen onafhankelijk keurmerk. Met dit keurmerk wordt aangegeven dat de hovenier zich heeft te houden aan vijf zekerheden. Wij zijn er om jou te helpen bij het vinden van de perfecte hovenier voor jouw opdracht. Wij brengen vraag en aanbod samen op onze website. Daarnaast is TuinKeur een bemiddelingskantoor om jou te helpen bij eventuele geschillen met ene hovenier.

De vijf zekerheden

De hovenier wordt getest op de vijf zekerheden, voordat hij of zij wordt gecertificeerd. De zekerheden zijn:

  1. Professionaliteit
  2. Betrouwbaarheid
  3. Vakbekwaamheid
  4. Service
  5. Kwaliteit

Met de zekerheden wordt ervoor gezorgd dat de hovenier naar jouw wensen luistert, advies geeft over je ideeën en ervoor zorgt dat de tuin op een nette manier wordt opgeleverd. En natuurlijk ook helemaal naar jouw wensen. Daarom kunnen onze hoveniers niet alleen de planten en bomen planten, maar ook eventueel een schutting plaatsen, een stenen oprit leggen en zorgen dat de watersystemen in de tuin op orde zijn.

Werkwijze

De vijf zekerheden zijn een mooie garantie. Er vallen natuurlijk ook andere eisen onder waar de hovenier zich aan moet houden. Denk aan netjes en efficiënt te werk gaan. Onze hovenier zal daarnaast persoonlijk contact onderhouden met jou om er voor te zorgen dat alles naar wens gaat. De overlast wordt beperkt tot het minimum en alles wordt opgeruimd nadat de hovenier klaar is.

Jouw droomtuin

Wil jij jouw tuin omtoveren? Schakel een TuinKeur hovenier in Groningen in. Ga voor de garantie dat je tuin omgetoverd wordt tot een droomtuin. Wil je liever eerst meer informatie? Kijk dan hier of neem contact met ons op.