Hovenier in Hoogeveen

Op zoek naar een hovenier in Hoogeveen die jou kan helpen met het realiseren van jouw droomtuin? Schakel een hovenier van TuinKeur in. Onze hoveniers zijn gespecialiseerd in groen, hebben passie voor het werk en zijn door ons gecertificeerd.

TuinKeur gecertificeerd

We werken uitsluitend met hoveniers die door ons gecertificeerd zijn. Zo kunnen wij je garanderen dat de hovenier betrouwbaar is. Het certificaat wordt uitgegeven als de hovenier bepaalde kenmerken doorvoert in zijn werk. De kenmerken zijn:

  1. Professionaliteit
  2. Betrouwbaarheid
  3. Vakbekwaamheid
  4. Service
  5. Kwaliteit

Meer weten over ons certificaat? Klik hier of neem contact met ons op.

Een echte vakman

Naast de bovenstaande kenmerken, werken onze vakmannen op een transparante manier. Er wordt eerst overlegd om een aantal zaken boven tafel te krijgen. Daarna volgt een offerte met de werkzaamheden die zijn besproken. Hier zal de hovenier zich altijd aan houden. Natuurlijk werken onze vakmensen op een ordelijke en nette manier. Naast het aanleggen van de tuin, kunnen de hoveniers ook het onderhoud uitvoeren. Daarnaast vinden we advies geven een belangrijk onderdeel van de service. Zo helpen we je niet alleen bij de aanleg van de tuin maar geven we ook advies over het mooi houden van je tuin.

Waarom TuinKeur?

TuinKeur is een onafhankelijk kwaliteitskeurmerk. Door een hovenier met het TuinKeur certificaat in te zetten, kun je verzekerd zijn van een echte vakman. Natuurlijk kan een geschil een keer voorkomen. Dan kun je bij ons terecht. Wij zullen als derde en objectieve partij hierin bemiddelen. Zo heb jij altijd zekerheid in een passende oplossing. Met onze ervaring binnen deze branche

Schakel een hovenier in

Ben jij een hovenier in Hoogeveen nodig om jouw droomtuin te realiseren? Schakel dan de hulp van een TuinKeur hovenier in. Bekijk snel onze hoveniers op onze website. Wil je liever eerst meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

stilstand is achteruitgang hovenier