TuinKeur. Elke tuin verdient een TuinKeur-hovenier.

TuinKeur.

Het kwaliteitskeurmerk voor hoveniers.

Hovenier in Noord-Holland

Zoek je een hovenier in Noord-Holland maar weet je niet welk bedrijf geschikt is? Kies een TuinKeur hovenier van onze kaart. De hoveniers zijn onafhankelijk gekeurd om ons eigen keurmerk. Zo ben jij er zeker van dat de hoveniers echt vakbekwaam zijn. Meer weten over het keurmerk? Lees verder.

TuinKeur certificaat

Alle aangesloten hoveniers zijn gecertificeerd op basis van ons onafhankelijk keurmerk.  Ons keurmerk bestaat uit vijf zekerheden. Een hovenier of hoveniersbedrijf wordt aan de hand van deze zekerheden beoordeeld. Voldoen zijn aan de eisen van het keurmerk, dan ontvangen zij het certificaat van ons keurmerk. De zekerheden zijn: professionaliteit, betrouwbaarheid, vakbekwaamheid, service en kwaliteit. Meer hierover lees je in onze brochure.

Toepassingen

Bij elke zekerheid zijn bepaalde eisen gesteld. Een voorbeeld is bijvoorbeeld dat de hovenier samen met jou een plan maakt over het ontwerp en uitvoering van de werkzaamheden. Tijdens de werkzaamheden zal de hovenier zo min mogelijk overlast veroorzaken. En blijkt dat er vertraging optreedt, dan zal de hovenier dit met jou bespreken. Daarnaast zal de hovenier vanuit een duurzaam en milieuvriendelijk punt meedenken met het verbouwen van de tuin. Op deze manier kun jij optimaal genieten van jouw tuin.

Onze hulp

Alle aangesloten hoveniers(bedrijven) zijn door ons gekeurd aan de hand van de zekerheden. Naast de zekerheden die ons keurmerk jou geven, kun je ook bij ons terecht als er een geschil opspeelt. Als onafhankelijke partij kunnen wij jou begeleiden en helpen je te zoeken naar een geschikte oplossing. Ook voor vragen over de hoveniers of de zekerheden kun je bij ons terecht.

Geniet van je tuin

Wil jij optimaal genieten van je tuin door een TuinKeur hovenier in Noord-Holland de werkzaamheden te laten uitvoeren? Bekijk snel op onze kaart welke bedrijven er bij jou in de buurt zijn. Neem daarna rechtstreeks contact met ze op om een afspraak in de plannen.