Hovenier in Overijssel

De hovenier in Overijssel die jouw droomtuin kan creëren vind je bij TuinKeur. De aangesloten hoveniers zijn gecertificeerd en kunnen jouw tuin realiseren naar jouw wensen. Geniet van een nieuwe tuin door een TuinKeur hovenier in te schakelen. Meer weten? Lees snel verder.

Hoveniers TuinKeur keurmerk

Wij hebben ons eigen en onafhankelijk keurmerk gecreëerd. Met dit keurmerk wordt aangegeven dat de hovenier of het hoveniersbedrijf voldoet aan een aantal zekerheden. Door een TuinKeur hovenier in te schakelen ben jij er zeker van dat jouw tuin naar jouw wens wordt gebouwd. En kun je bij ons terecht als er een bemiddelingspartij nodig is. Onze hoveniers hebben de kennis en kunde om niet alleen groenvoorzieningen te plaatsen, maar kunnen bijvoorbeeld ook een schutting plaatsen.

De zekerheden

Het TuinKeur certificaat bestaat uit vijf zekerheden. De zekerheden zijn:

  • Professionaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Vakbekwaamheid
  • Service
  • Kwaliteit

De hoveniers zijn getest op deze kernwaarden en zij moeten zich hier ook aanhouden. Onder de bovenstaande zekerheden vallen natuurlijk een aantal andere belangrijke punten.

Werkwijze van de hovenier

De werkwijze van onze hoveniers zal altijd gericht zijn op het hooghouden van de zekerheden. Concreet houdt dit voor jou in dat de hovenier altijd samen met jou een plan gaat maken voor de werkzaamheden. Hij of zij zal ook eerlijk aangeven als iets niet mogelijk is en een nieuw voorstel doen. Tijdens de werkzaamheden word je op de hoogte gehouden van ontwikkelingen en wordt ervoor gezorgd dat de tuin, aan het eind van de werkzaamheden, netjes wordt achtergelaten. Zo kun jij genieten van je droomtuin zonder dat het te veel overlast heeft veroorzaakt.

Hulp nodig in Overijssel?

Heb jij hulp nodig van een hovenier in Overijssel? Bekijk de TuinKeur gecertificeerd hoveniers bij jou in de buurt en neem contact met het bedrijf op. Zij zullen een afspraak met je inplannen om jouw wensen te bespreken. En natuurlijk zullen ze aangeven wanneer ze kunnen beginnen. Zo weet jij wanneer je kan genieten van een nieuwe tuin.

stilstand is achteruitgang hovenier