Hovenier in Utrecht

Ben je op zoek naar een hovenier in Utrecht? Vind de beste hovenier voor jouw klus op TuinKeur. De aangesloten hoveniers zijn echte vakmensen en kunnen jouw hele tuin opknappen en onderhouden. Een ander voordeel van een TuinKeur hovenier is ons onafhankelijk keurmerk.

Onafhankelijk keurmerk

TuinKeur heeft haar eigen keurmerk. We keuren de hoveniers op een onafhankelijke manier en aan de hand van een aantal zekerheden. De zekerheden hebben allemaal te maken met service en de manier waarop de hovenier omgaat met de klant. Met het certificaat ben je ervan verzekerd dat de hovenier zich houdt aan deze zekerheden. En mocht je een geschil krijgen, dan staan wij klaar om te bemiddelen.

De TuinKeur zekerheden

Onderstaande zekerheden garanderen dat er aan jouw wensen voldaan worden, zodat jij kan genieten van een nieuwe tuin.

  1. Professionaliteit
  2. Betrouwbaarheid
  3. Vakbekwaamheid
  4. Service
  5. Kwaliteit

De zekerheden zijn algemene kernwaarden waaronder nog andere waarden te vinden zijn. Denk bijvoorbeeld aan de extra service dat de hovenier zo min mogelijk overlast veroorzaakt. Ben je nieuwsgierig naar wat de zekerheden inhouden? Lees het in onze brochure.

Professioneel en service

Alle hoveniers en hoveniersbedrijven hebben vele diverse klussen al uitgevoerd. Op basis van reviews kun je beslissen welke hovenier het beste past bij jouw opdracht. sommige hoveniers kunnen bijvoorbeeld ook een pad aanleggen, een tuin ontwerpen of een schutting plaatsen. Wil je er zeker van zijn dat de hovenier jouw gevraagde wensen kan uitvoeren? Neem contact op en vraag er naar. Ook voor het maken van een afspraak, kun je contact op nemen met de hovenier. De hovenier zal samen met jou een plan maken en houd je op de hoogte van de ontwikkelingen. De hovenier kan ook helpen met het geven van advies over jouw wensen, op een professionele en vakbekwame manier.

Neem contact op

Vind jouw hovenier in Utrecht via onze kaart en neem contact op met het bedrijf. Maak een afspraak met het bedrijf en laat jouw tuin onder handen nemen door echte vakmannen.