Hovenier in Zuid-Holland

De hovenier in Zuid-Holland om jouw tuin te realiseren of onderhouden vind je bij TuinKeur. Het kiezen voor een TuinKeur hovenier levert verschillende voordelen op. Wil je meer weten? Lees dan snel verder. Als je direct een hovenier wil in schakelen, bekijk dan de kaart.

De hoveniers

De aangesloten hoveniers zijn allemaal gekeurd door ons en moeten voldoen aan een aantal zekerheden. De zekerheden zijn opgesteld om jou de zekerheid te bieden van een goed verloop van de werkzaamheden. En natuurlijk dat het eindresultaat op een vakbekwame manier en met goede kwaliteit wordt opgeleverd. Zo kun jij optimaal genieten van je nieuwe tuin. Onze hoveniers kunnen daarnaast bij ons extra tips ontvangen en antwoorden krijgen op specifieke vragen. Op deze manier ondersteunen wij de hoveniers.

Het keurmerk

Ons keurmerk wordt pas afgegeven aan een hovenier of hoveniersbedrijf als zij voldoen aan onze zekerheden. We beoordelen de hoveniers als onafhankelijke partij. De zekerheden die we hebben opgesteld zijn:

  1. Professionaliteit
  2. Betrouwbaarheid
  3. Vakbekwaamheid
  4. Service
  5. Kwaliteit

Onder deze zekerheden vallen een aantal eisen. Zo vinden we het belangrijk dat er tijdens de werkzaamheden weinig overlast wordt veroorzaakt en dat de hovenier vanuit zijn vakkennis meedenkt over de realisatie van de tuin. Alle eisen met uitleg zijn te lezen in onze brochure.

Realisatie van de tuin

Nadat je hebt gekozen om een hovenier in te schakelen, kun je bij het bedrijf een afspraak maken. Samen wordt er dan gekeken naar een datum dat voor iedereen goed uitkomt. De hovenier zal je vragen welke wensen je hebt voor je tuin. Vanuit zijn kennis zal hij aangeven of het mogelijk is. I het niet mogelijk, dan zal hij meedenken aan een oplossing. Ook wordt er een tijdsplanning gemaakt. Tijdens de werkzaamheden houdt de hovenier je op de hoogte van het proces. Nadat de tuin klaar is, zorgt de hovenier dat alles netjes wordt achtergelaten.

Schakel hulp in

Zoek jij een hovenier in Zuid-Holland om jouw droomtuin te realiseren? Bekijk snel welke hoveniers in jouw beurt ons keurmerk hebben en neem contact op.