TuinKeur. Elke tuin verdient een TuinKeur-hovenier.

TuinKeur.

Het kwaliteitskeurmerk voor hoveniers.

Crisis?

TuinKeur legt focus op dienstverlening in breedste zin van het woord.  Waarom? 

TuinKeur wil haar dienstverlening in de komende maanden in de breedste zin van het woord aan jou bekend maken. Waarom, zou je je kunnen afvragen. Er is immers een overvloed aan werk? Dat laatste klopt. Maar wij zijn ons met de branche aan het voorbereiden op minder goede tijden. De economische ontwikkelingen, landelijke vraagstukken m.b.t. het ‘stikstofbesluit’ en zzp-ers die voor zichzelf willen beginnen zijn zo een aantal zaken die invloed kunnen hebben op onze economie en onze manier van zaken doen. 

 

Wij richten ons als TuinKeur op twee hoofdzaken;

1- TuinKeur verbindt consumenten met vakbekwame hoveniers. Wij zijn actief in de landelijke media met reclamecampagnes waar uw klant ons dagelijks tegenkomt. Op het internet, social media, radio en tijdschriften zijn wij te vinden. Ons doel is om consumenten te begeleiden naar vakbekwame hoveniers.

 2- TuinKeur is voor veel van haar aangesloten bedrijven een klankbord/coach. Met alledaagse maar ook specifieke vragen uit het ondernemerschap kan de hovenier bij ons terecht. Met vragen zoals: Hoe kan ik mijn huidige processen optimaliseren en wat is dan het rendement?

Als TuinKeur-team zijn wij met z’n allen verantwoordelijk voor het succes van TuinKeur-hoveniers. Bent u benieuwd naar de specifieke taken van ons team? Kijk dan op deze pagina.

 

Als er verder nog vragen of opmerkingen zijn dan horen wij dit graag. Ook tips en ideeën zijn welkom.