06 - 40453224
info@hghoveniers.nl
www.hghoveniers.nl

Bezoekadres
De Graaff 34
4251 HV Werkendam

 

HG Hoveniers

“De zorg voor uw tuin is onze zorg”
Als u op zoek bent naar een enthousiaste hovenier die verstand van zaken heeft, dan bent u bij ons hoveniersbedrijf aan het goede adres. Wij vinden het belangrijk om u als klant tevreden te stellen en te houden.

Wilt u dat uw tuin een heel ander aanzicht krijgt? Wij komen graag bij u langs om naar uw wensen te luisteren en u te adviseren wat de mogelijkheden zijn. Er kan een tuinontwerp/tekening worden gerealiseerd. Daar wordt van te voren met u een vast bedrag voor afgesproken. Een prijsopgave is uiteraard geheel vrijblijvend, daar zijn geen kosten aan verbonden. Bij een eventueel 2e bezoek wordt alles nog een keer met u doorgesproken en kunnen wij hopelijk voor u aan de slag.

Als hovenier in Werkendam hebben al meer dan 10 jaar ervaring als professioneel hoveniersbedrijf in en rondom Werkendam en zijn bekend met alle soorten tuinklussen. Twijfelt u toch of wij uw tuinklus uit handen kunnen nemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag uw situatie door om te kijken hoe we u van dienst kunnen zijn.



Wat klanten over HG Hoveniers zeggen