Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!

In verband met de huidige situatie is besloten om de Garden Experience naar volgend jaar 10 september 2021 te verplaatsen.

GardenExperience

GardenExperience 10 september 2021

Ondernemerscongres voor hoveniers

Inmiddels een vast gegeven in de branche: elke twee jaar vindt hét congres voor groene ondernemers plaats. Dit congres geeft de hovenier handvatten voor het ondernemerschap van morgen. Met lezingen en diverse workshops van professionals binnen en buiten de branche is er volop inspiratie voor de ondernemende hovenier.

 

GardenExperience: een dag waar u wat aan hebt!

In 2012 is de eerste GardenExperience georganiseerd. Wij wilden een dag speciaal voor ondernemers uit de groene sector. Geen dag van demonstraties van producten of machines maar een persoonlijke dag, gericht op de ondernemer en zijn bedrijf. Een dag in het teken van ondernemen!

Elk jaar zijn er weer nieuwe ontwikkelingen. GardenExperience heeft sprekers en workshops die deze ontwikkelingen vertalen naar de dagelijkse praktijk. Ook is GardenExperience een dag waar we elkaar als ondernemers uit de groene sector ontmoeten.

Experience staat voor ervaren maar ook voor expertise. Twee belangrijke betekenissen voor ons! Hoe ervaren we ons werk, veranderingen en het ondernemerschap? En hoe laten we als ondernemers onze expertise zien? Blijven we voldoende scherp.

GardenExperience is een belangrijk platform in de hoveniersbranche gericht op elkaar ontmoeten en uitdagen. Hoe blijven we als ondernemer scherp? Samen inspireren en motiveren!

Thema 2021:
‘Ondernemerschap is rendabiliteit’

U komt toch ook op 10 september 2021?

Locatie:

De Tamboer Hoogeveen
Hoofdstraat 17 | 7902 EA Hoogeveen
0528 – 280 180 | www.detamboer.nl

Meer informatie:

Meer informatie over data, actuele thema en het bestellen van tickets vindt u hier:

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ontwikkelingen rondom GardenExperience.

Z

Reserveer een ticket

Wees gegarandeert van een plek en profiteer van de Early-bird korting. Reserveer uw ticket.

Partner worden?

Tijdens GardenExperience komen gemiddeld 300 bezoekers. Dit zijn ondernemers. Het congres wordt gepromoot via diverse kanalen richting 7.500 hoveniers. Ook jij als partner kan hieraan deelnemen.

Indeling van de dag

GardenExperience is een dag waar we samen, als ondernemers, aan de slag gaan met belangrijke vraagstukken en praktijkproblemen uit de groene sector. Een doe- en denkdag met sprekers, workshops en inzichten voor u en uw bedrijf! 

Gedurende de hele dag

Gedurende de hele dag is er voldoende ruimte om te netwerken en als ondernemers/ hoveniers van elkaar te leren.

Ochtend gedeelte

In het ochtend gedeelte zullen sprekers hun visie geven op het thema van de dag.

Middag gedeelte

We willen u in de workshops tips en adviezen meegeven. Over hoe om te gaan met de nieuwe ontwikkelingen? Er is ruimte voor uw vragen en ruimte voor discussie.

GardenExperience is het ondernemerscongres voor de hoveniersbranche om elkaar te motiveren en inspireren op het gebied van ondernemerschap, durft u het aan?

Recente berichten

 

Geslaagd Garden Experience 2018

Afgelopen vrijdag 14 september kwamen 250 hoveniers samen op ondernemerscongres GardenExperience in Hoogeveen. Hoe haal je als hovenier het onderste uit de kan? Hoe kun je slim werken in plaats van hard werken? Met sprekers, netwerken en workshops was er een...

Geslaagd Garden Experience 2016

Ondernemerscongres Garden Experience 2016 was wederom een succesvolle en inspirerende dag voor meer dan 250 hoveniers. Het thema ‘Durf te veranderen’ werd door sprekers als Jan van Setten en Roos Vonk gebruikt om de hoveniersbranche weer op scherp te zetten. ‘Gewoon doen’, zei motivator Jan van Setten meerdere malen: ‘Ja, maar is eigenlijk altijd een […]

Meer informatie

Meer informatie over data, actuele thema en het bestellen van tickets vindt u hier:

Neem contact op


Telefoon: 0528-331678


Whatsapp: +31 528 331 678 (08:30 – 17:00)


E-mail: info@tuinkeur.nl


Laat een reactie achter