Tuinverzorging STS

Uw tuin in goede handen!

Genieten in de tuin doen we allemaal maar wat graag. Werkend of luierend. Bent u op zoek naar een allround tuinverzorgingsbedrijf? Neem Tuinverzorging STS in de arm en beleef uw tuin zoals u het nooit eerder heeft gedaan. Wij zijn verfrissend, betrouwbaar en betaalbaar. Laat u inspireren aan de hand van deze sfeerfoto’s en geniet van de verschillende tuinen in onze portfolio. Ongetwijfeld komt u op ideeën voor uw eigen (bedrijfs)tuin.

Tuinverzorging STS is een hoveniersbedrijf dat werkt vanaf twee locaties: Hoogeveen in Drenthe én Dedemsvaart in Overijssel. Wij werken met vakkundigheid en passie aan tuinen van particulieren. Ook met bedrijfstuinen hebben wij veel ervaring. Ons bedrijf bestaat officieel sinds 2002.

 

Voor rust en eenvoud in uw tuin!

Wat wij zoal voor u kunnen betekenen, vindt u op deze site. Van ontwerp tot aanleg. En van onderhoud tot nog veel meer. Voor tuininspiratie en uitvoering moet u bij Tuinverzorging STS zijn! Voor rust en eenvoud in uw tuin! luidt onze slogan. U kunt bij ons rekenen op creativiteit, betrouwbaarheid en betaalbaarheid. Wij wensen u veel plezier met deze digitale tuinverkenning. Persoonlijk kennismaken is natuurlijk veel beter. Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag naar u en uw tuin toe.Wat klanten over Tuinverzorging STS zeggen