TuinKeur. Elke tuin verdient een TuinKeur-hovenier.

TuinKeur.

Het kwaliteitskeurmerk voor hoveniers.

 
 
06 53 13 30 66
info@vandijk-tuinen.nl
www.vandijk-tuinen.nl

Bezoekadres
Kerkstraat 19e
7921 CA Zuidwolde

 

Hoveniersbedrijf R. van Dijk

Welkom bij Hoveniersbedrijf R. van Dijk. Sinds 2010 een vaste waarde in de groene wereld van Zuidwolde en omliggende dorpen. Bij Hoveniersbedrijf R. van Dijk bent u aan het goede adres als het gaat om ontwerp, aanleg en onderhoud van tuin & park.

Tuinontwerp bij Hoveniersbedrijf R. van Dijk

Tijdens een eerste gesprek worden de wensen geinventariseerd. Wat is eigenlijk de beste hoek voor een terras of overkapping? En wat voor beplanting past er het best uw tuin, zijn deze in de mode en geven deze ook in de winter een mooie tuin? Tijdens dit gesprek ontstaat er een idee aan welke eisen een tuinontwerp zal moeten voldoen en welk effect dat op uw budget heeft.

Daarnaast spelen ook de maten van tuin, huis en eventuele overige bebouwing een rol. Door mogelijkheden te bespreken komt u wellicht op ideeën die u anders niet zou hebben gehad, wij hebben immers al heel wat tuinen aangelegd! Hierna zal de gewonnen informatie worden omgezet in een tekening of plan voor de tuin. Deze zal in een tweede gesprek besproken worden. Spannend!

Tuinaanleg

Na een akkoord over het ontwerp kan de samenwerking beginnen. Afhankelijk van de grootte van de tuin zal er een plan komen of kan een uitleg van de werkzaamheden voldoende zijn. Een eerste stap in de realisatie van de nieuwe tuin is alles wat niet moet blijven verwijderen. Denk dan aan schuttingen, beplanting, straatwerk of grond die teveel is. De nieuwe lijnen worden steeds duidelijker zichtbaar.

Zeker na het uitzetten van de paden en terrassen en het vervangen van zwarte grond door straatzand is het goed in beeld wat er gaat veranderen. Het is altijd een hele klus maar door onze ervaring en kennis kunnen wij efficiënt en zo schoon mogelijk werken.

Tuinonderhoud

Zuinig op uw tuin? Wij elk geval wel. Door op het juiste moment te snoeien, maaien en of te bemesten kan u uw tuin een goede impuls geven. Hierdoor zit je in het buitenseizoen met een mooie groen en gekleurde tuin. Veel klanten schakelen ons in voor het voor- en najaarsonderhoud. Samen bespreken wij wat er eventueel anders mag en wat ons advies is.

Naast het voor- en najaarsonderhoud verzorgen wij ook het gazon tijdens het seizoen. Kunt u of wilt u het gazon zelf niet bijhouden? Dan doen wij dat met alle plezier. Wij hebben al veel klanten die hier gebruik van maken, u bent niet de eerste die liever geniet dan grasmaait.

Voor meer informatie over TuinKeur, klik dan hier. Voor meer informatie over Hoveniersbedrijf R. van Dijk, Klik dan hier.Wat klanten over Hoveniersbedrijf R. van Dijk zeggen