0527 687708
info@hoveniersbedrijfschraal.nl
www.hoveniersbedrijfschraal.nl

Bezoekadres
Enkhuizerzand 47
8321 ZK Urk

Postadres
Enkhuizerzand 47
 

Hoveniersbedrijf W. Schraal


Even voorstellen: Hoveniersbedrijf W. Schraal

Wiebe: ‘Het mooiste vind ik dat klanten nog jarenlang tevreden zijn over de aangelegde tuin. En dat ze steeds weer voor ‘verrassingen’ in hun tuin komen te staan!’

Wiebe Schraal is de man achter Hoveniersbedrijf W. Schraal. Dagelijks werkt hij met enthousiasme en grote kennis van zaken aan de tuinen van zijn klanten. Met veel plezier maakt Wiebe tuinontwerpen die passen bij de (levens)stijl en woning van de klant. Ook de aanleg en het onderhoud neemt Wiebe u uit handen.

Uw wens, onze uitdaging!

Bij Hoveniersbedrijf W. Schraal is de passie voor alles wat groeit en bloeit duidelijk aanwezig, samen met een flinke dosis klantgerichtheid. Niet voor niets is uw droomtuin onze uitdaging. Een project is voor ons pas geslaagd als u als klant tevreden bent!

Deskundig advies over planten

Wiebe volgde zijn opleiding aan de Gerard Adriaan van Swieten Tuinbouwschool, een middelbare tuinbouwopleiding te Frederiksoord. Hij deed er een uitgebreide kennis van beplanting op. En daar heeft u als klant veel gemak van. Wiebe kan u precies vertellen welke beplanting het beste gedijt in uw tuin of hoe u een bepaalde plant of boom goed onderhoudt.

Een tuin die past bij uw huis

De ideale tuin past bij de sfeer van het huis. Daarom is bij Hoveniersbedrijf W. Schraal elke tuin maatwerk. We maken altijd een tuinontwerp dat past bij uw wensen en budget. Uiteraard zorgen we ervoor dat de tuin exact volgens het ontwerp wordt aangelegd. Dus geen verrassingen achteraf!

Afspraak is afspraak

Betrouwbaarheid staat bij Hoveniersbedrijf W. Schraal voorop. Offertes zijn altijd duidelijk gespecificeerd. Zo weet u precies wat u krijgt en wat het kost.

Persoonlijke aanpak

Hoveniersbedrijf W. Schraal hecht aan een goede relatie met haar klanten. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek doet Wiebe een voorstel, dat vervolgens kan worden aangepast aan uw wensen. Een tuinontwerp licht Wiebe aan uw keukentafel toe, zodat u zelf alle invloed heeft op de totstandkoming van uw droomtuin!

Stageadres voor de Zonnebloemschool

Sinds enkele jaren leiden we stagiaires op van de Zonnebloemschool, een school voor speciaal onderwijs in Emmeloord. Het geeft ons veel voldoening om de leerlingen te begeleiden en te helpen ontwikkelen. We zien ze opbloeien door het werken in de natuur. Hoveniersbedrijf W. Schraal geeft zo met veel plezier vorm aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.Wat klanten over Hoveniersbedrijf W. Schraal zeggen