TuinKeur. Elke tuin verdient een TuinKeur-hovenier.

TuinKeur.

Het kwaliteitskeurmerk voor hoveniers.

 

R. Bosma Groenprojecten

R. Bosma Groenprojecten uit Vinkega vindt de tuin de ideale plek om te ontspannen na een dag werken. Lekker wegdromen op het terras naast de vijver of vanuit huis genieten van het groene verlengstuk van uw woonkamer. Dat is het doel van R. Bosma Groenprojecten. Kinderen moeten er lekker kunnen spelen. Of gewoon ’s middags genieten van een kopje thee in de zon. Kortom iedereen heeft zo zijn eigen wensen en eisen. R. Bosma Groenprojecten kan daarom voor u een plan op maat maken, waarin uw eigen aandeel zo groot of zo klein is als u zelf wilt.

Hiernaast zijn wij als hoveniersbedrijf goedgekeurd voor Tuinkeur. Dit is een keurmerk voor de hovenier en verplicht ons als bedrijf om aan de moderne eisen voor het hoveniersbedrijf te voldoen wat mijns inziens ook weer een stuk professionaliteit uitstraalt. Onder het kopje Tuinkeur vind u meer informatie.

Ondertussen zijn wij ook gespecialiseerd in ongediertebestrijding. Dit is goed te combineren met de tuinwerkzaamheden omdat ook in een tuin ongedierte kan voorkomen. Dus als wij aan het werk zijn en u heeft bijvoorbeeld een wespennest dan kunnen wij dit direct bestrijden maar ook voor knaagdierbestrijding of  bijvoorbeeld houtworm kunt u bij ons terecht.

Wij kunnen voor u het volledige groentraject verzorgen van ontwerp tot de aanleg en eventueel het onderhoud van uw tuin. Persoonlijk contact en korte lijnen vinden wij erg belangrijk, dus neem gerust contact met ons op en dan kom ik geheel vrijblijvend een keer bij u langs om uw wensen en ideeën met u te bespreken.

 

R. Bosma Groenprojecten: Goed in GROEN, sterk in BESTRIJDINGSWERK



Wat klanten over R. Bosma Groenprojecten zeggen