TuinKeur. Elke tuin verdient een TuinKeur-hovenier.

TuinKeur.

Het kwaliteitskeurmerk voor hoveniers.

 

Hoveniersbedrijf Bastiaan Paardekooper

Welkom bij Hoveniersbedrijf Bastiaan Paardekooper

Hoveniersbedrijf Bastiaan Paardekooper is werkzaam in de regio Nieuwolda. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van tuinen. Voor zowel kleine als grote tuinwerkzaamheden is Bastiaan Paardekooper van begin tot eind uw aanspreekpunt. Ons doel is een tuin te maken waar u lang plezier aan kunt beleven. Het hele jaar door willen we dat ieder seizoen van uw tuin kunt genieten.

Tuinontwerp

De basis voor uw tuin begint met een goed tuinontwerp. Wij luisteren naar uw wensen en vertalen ze naar een passend tuinontwerp op maat. Hierbij houden we rekening met aspecten zoals uw woonstijl en gezinssamenstelling.

Tuinaanleg

Met een door ons gemaakt of door u aangeleverd tuinontwerp begint de tuinaanleg. Wij beschikken over het juiste gereedschap waardoor we bijna alle werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Tuinonderhoud

Nu de tuin klaar is kunt u volop genieten. Maar de tuin moet wel onderhouden worden om mooi te blijven. Wij helpen u hier graag bij. We kunnen ook een seizoensgebonden onderhoudscontract met u opstellen. U bepaalt zelf de frequentie en het tijdstip.

Neem vrijblijvend contact met ons op via onze website of via het telefoonnummer: 06 – 12111432.Wat klanten over Hoveniersbedrijf Bastiaan Paardekooper zeggen