06 - 28540577
info@sfeertuinen.nl
www.sfeertuinen.nl

Bezoekadres
Wolfhagen 125
6365 BM Schinnen

 

Sfeertuinen

 

WIE ZIJN WIJ?Hovenier Bastiaan Hoogland

Hoveniersbedrijf Sfeertuinen is opgericht door Bastiaan Hoogland. Hij heeft jarenlange ervaring in allerlei buitenruimte en zorgt ervoor dat hij doorgaans alle klussen in en om uw tuin kan realiseren. Per project wordt gekeken met welke mede zzp’er werkzaamheden worden uitgevoerd. Mocht het echter nodig zijn dan werkt hij samen met gerenommeerde specialisten om alle werkzaamheden in de tuin te kunnen uitvoeren.

IN HART EN NIEREN

Bastiaan heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen, uitvoeren en verzorgen van tuinen. Na het behalen van zijn hoveniersdiploma ging hij in dienst bij een gerenommeerd hoveniersbedrijf waar hij zich bezig hield met het onderhouden van particulieren en bedrijfstuinen. Daarna volgde er een aantal jaren waarin hij ervaring op deed als hovenier met de aanleg van allerlei buitenruimtes.
Vervolgens is hij als voorman hovenier tuinontwerpen van tuinarchitecten gaan uitvoeren. De volgende stap was het creëren van eigen tuinontwerpen die hij met zijn praktische achtergrond kan vertalen naar een mooi eindresultaat.

WERKGEBIED

Sfeertuinen werkt vanuit het Groene Hart. Neem gerust contact met ons op en wij komen vrijblijvend langs om te kijken naar de mogelijkheden.Wat klanten over Sfeertuinen zeggen