0652418109
info@florissanttuinen.nl
www.florissanttuinen.nl

Bezoekadres
Provincialeweg 29a
4909 AE Oosteind

 

Florissant tuinen BV

Hoveniersbedrijf Florissant Tuinen BV uit Oosterhout is gespecialiseerd in Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. Het bedrijf wordt gerund door 2 enthousiaste ervaren vakmensen: Mark Vlasman (L) en Sem Loonen (R).

 

 

Mark Vlasman neemt hierbij het Tuinontwerp voor zijn rekening en Sem Loonen verzorgt de uitwerking hiervan van het papier naar de tuin. Daarnaast sturen zij samen het team van 14 tot 18 mensen aan. Beide mannen hebben ruim 20 jaar ervaring in het vak. Met ambitie hebben ze zich ontwikkeld tot een mooi bedrijf waarbij de klant centraal staat. Inmiddels zijn ze gegroeid tot een van de grotere hoveniersbedrijven in de regio Oosterhout-Breda-Tilburg. Door de ervaring en praktische kennis die ze in ruim 20 jaar hebben opgedaan in de vele tuinontwerpen en uitvoeringen en met ondersteuning van een vaste ploeg werknemers kunnen ze elk project tot in detail goed uitvoeren. Goede communicatie, overleg en afstemming met de klant staan hoog in het vaandel.

De ploeg medewerkers bestaat uit een combinatie van ervaring en kennis met startende hoveniers, die enthousiast en leergierig samenwerken met de voormannen. Er zijn een aantal ploegen voornamelijk gericht op de Tuinaanleg en een ploeg richt zich speciaal op Tuinonderhoud. Zo heeft iedere persoon zijn specialiteit en is er veel ruimte voor ontwikkeling.

‘Sfeermakers van Nature’ is het credo, waarbij ze de omgeving graag wat groener willen maken met het oog op de toekomst. Doel is het vergroenen van de buitenruimte op een esthetisch EN duurzame manier. Naast het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van buitenruimtes, kun je terecht voor het vergroenen van je dak of gevel. Over andere duurzame maatregelen als de opvang van regenwater om wateroverlast te voorkomen en in droge perioden watertekort te verminderen denken ze graag mee. Zowel particulieren als bedrijven kunnen terecht bij Florissant Tuinen BV.Wat klanten over Florissant tuinen BV zeggen