TuinKeur. Elke tuin verdient een TuinKeur-hovenier.

TuinKeur.

Het kwaliteitskeurmerk voor hoveniers.

 
 
0356 - 287029
06 - 20445275
info@stevaro.nl
www.stevaro.nl

Bezoekadres
Nieuwe Havenweg 51 F
1216 BL Hilversum

 

Stevaro

Tuinontwerp en onderhoud van topkwaliteit – Stevaro

Op zoek naar een creatief en goed tuinontwerp, afgestemd op uw eisen en wensen? Bij Stevaro leveren we zowel een creatief tuinontwerp als uitstekend onderhoud. De tuinspecialist uit Hilversum!

 

TUINONTWERP VAN TOPKWALITEIT

Voor een exclusief tuinontwerp kiest u Stevaro. U wilt een creatief én praktisch tuinontwerp? Zodat uw tuin voldoet aan al uw wensen? Dan is Stevaro de hovenier voor u. Voor ieder idee, iedere tuin en iedere woning.

KIES VOOR UW DROOMTUIN
Uw droomtuin begint bij een uitstekende hovenier. Met Stevaro kiest u voor een creatief, veelzijdig en betrouwbaar hoveniersbedrijf. Wij realiseren met veel plezier al uw tuinwensen. Hoveniersbedrijf Stevaro werkt vanuit Hilversum en bedient het Gooi en haar wijde omgeving.

HOE WIJ UW TUIN ONTWERPEN
Een nieuwe tuin ontwerpen begint met een visie. Waar moet het tuinontwerp aan voldoen? Welke sfeer en/of stijl spreekt u aan? Wat voor elementen zijn voor u belangrijk? Hoe wilt u uw tuin gaan gebruiken? Wilt u een tuin die onderhoudsvriendelijk is? Of een tuin met een zwembad of liever een zwemvijver? Wat is uw beschikbare budget om uw vise te realiseren? Allemaal vragen die een antwoord verlangen om te komen tot een goed tuinontwerp. Stevaro begint altijd met een goed gesprek hierover. Onze tuinontwerper kan met uw visie aan de slag voor uw droomtuin. Wilt u liever uw huidige tuin renoveren? Ook daarvoor maakt Stevaro een ontwerp op maat.

 

STAP VOOR STAP

Hoveniersbedrijf Stevaro werkt volgens een duidelijk stappenplan. Eerst stellen we samen uw visie vast en horen we welk budget beschikbaar is. Op basis van die gegevens maakt onze tuin- en landschapsontwerper uw persoonlijke tuinontwerp. Helemaal perfect? Dan maken gaan we het tuinontwerp doorrekenen en volgt er een specifiiekere begroting. Na goedkeuring van het tuinontwerp en de begroting gaan we, op de afgesproken datum, starten met de aanleg.

AFTER SALE SERVICE

Is uw tuin aangelegd? Dan is ons werk nog niet gedaan. Wij begeleiden u en uw tuin door het verstrekken van een tweetal servicebeurten na oplevering. Zo begeleiden we uw tuin een jaar lang na oplevering. We laten zien hoe u moet snoeien en wanneer. U ontvangt advies over bemesting en het verwijderen van dode planten en nog veel meer…….. Zo blijven onze klanten én tuinen tevreden!

 

OOK VOOR ANDERE TUINWERKZAAMHEDEN

Naast het maken van tuinontwerpen en de tuinaanleg daarvan, is Stevaro ook actief bij andere opdrachten. Wij vellen en snoeien bomen, adviseren over verschillende planten en grassen. Zelfs voor tuinbestrating of het schoonmaken van dakgoten kunt u ons bellen. Ook voor tuinonderhoud is Stevaro de hovenier voor Hilversum en omstreken. Download hier hier welke werkzaamheden wij voor u uit kunnen
voeren om uw tuin in topconditie te brengen en te houden.

 

 

UW TUINPLEZIER IS ONS STREVEN

Bij Stevaro Hoveniers staan onze tevreden tuinbezitters voorop. Bent u in enthousiast over uw het tuinontwerp? Geniet u ‘s zomers elke avond van uw prachtige tuin? Dan hebben wij ons werk goed gedaan. Lees hier waarom onze klanten zo tevreden over ons zijn.

 

INSPIRATIE NODIG?

Heeft u nog wat inspiratie nodig voor uw ideale tuin(ontwerp)? Kijk dan eens in ons inspiratieboek. Deze vindt u hier en kunt u gratis downloaden! Zo kunt u inspiratie opdoen voor allerlei creatieve tuinideeën.

 

ZELF UW TUIN ONTWERPEN?

Wilt u zelf uw tuin ontwerpen en/of een duidelijk offerte aanvragen voor het aanleggen van uw nieuwe tuin, terras of gazon? Daarvoor kunt u hier zelf uw tuin teken en ontwerpen. Ook zijn er voorbeeld tuinontwerpen van tuineigenaren die zelf met dit tekenprogramma hun tuin hebben ontworpen.

 

MAANDELIJKSE TUINONDERHOUD TIPS EN INSPIRATIE ONTVANGEN?

Schrijf u dan nu in voor de maandelijkse tuintips van Stevaro Hoveniers en ontvang elke maand onze tuintips en acties!

MAAK NU EEN AFSPRAAK 
Voor het tuinontwerp en de realisatie van uw droomtuin. Wij werken vanuit Hilversum in Het Gooi daarbuiten zoals in Almere, Amsterdam Zuidoost, Amersfoort, Baarn, Loenen aan de Vecht, Zeist en meer….

 

Voor een vrijblijvende afspraak klik hier. Ik maak graag een afspraak in uw tuin!

Graag tot ziens in uw tuin,

 

 

Stephan van Roemburg
eigenaar Stevaro hoveniers en meer…………

Bekijk recent opgeleverde tuinen en projecten

 

 

Hoveniersbedrijf Stevaro werkt vanuit Hilversum in Het Gooi en wijde omgeving, zoals in Almere, Amersfoort, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Breukelen, Bussum, Huizen, Loenen aan de Vecht, Soest, Vinkeveen, Zeist en meer…



Wat klanten over Stevaro zeggen