0182 - 501035
info@vanderbashoveniers.nl
www.vanderbashoveniers.nl

Bezoekadres
Provincialeweg Oost 115a
2851 AD Haastrecht

 

Van der Bas Hoveniers

Van der Bas Hoveniers: Uw professionele en betrouwbare hovenier voor tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinontwerp uit het Groene Hart van de Randstad.

De prachtigste tuinen zijn het werk van vakmensen met oog voor detail en vorm. Of het nu gaat om een schutting, bestrating, beplanting, onderhoud, nieuw tuinontwerp of aanleg van een vijver vlonder, pergola of beschoeiing, bij ons bent u aan het juiste adres.

U krijgt vooraf een duidelijke offerte, zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan en uw tuin ook in financieel opzicht een mooi uitzicht biedt.Onze communicatie is helder. Zowel voor als tijdens de aanleg van uw tuin houden wij u goed op de hoogte. Maximale zekerheid dus voor u als het gaat om vakbekwaamheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Bent u even enthousiast als wij. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek waar iets moois uit groeit.
Meer informatie over TuinKeur? Klik dan hier.

Tuinontwerp bij Van der Bas Hoveniers

Verrassende tuinontwerpen, ideeën en advies
voor de sfeervolle en harmonische tuin

Gaan uw gedachten uit naar een moderne, engelse of zelfs een japanse tuin? Onze tuinarchitect van Ritmiek verzorgd de meest verrassende tuinontwerpen!
Van sfeervolle, harmonische tuinen tot strakke tuinen maar ook voor de kleine tuin heeft zij verrassende design ideeën.

  • Sfeerschetsen
  • Tuinontwerp
  • Beplantingsplan
  • Tuinbegroting

Tuinaanleg

Van tuinontwerp tot herindelen van uw bestaande tuin

Wij ontwerpen en realiseren niet alleen nieuwe tuinen. U kunt ook bij ons terecht voor veranderingen, herindeling en renovatie van uw bestaande tuin. U bent van harte welkom
in onze showroom waar wij u uitgebreid adviseren over uw vijver, vlonder, schutting, pergola, tuinbeplanting of bijvoorbeeld nieuwe sierbestrating en beschoeiing.

Tuinonderhoud

Winterklaar maken van uw tuin of een goede voorjaarsbeurt,
om in de toekomst te blijven genieten van uw tuin.

Vakkundig onderhoud is uiteraard een must. Van der Bas Hoveniers is uw professionele en betrouwbare adres als het gaat om snoeien, bemesten, bewerken en onderhouden van uw tuin. Voor nu maar ook tijdens een langdurige vakantie.Wat klanten over Van der Bas Hoveniers zeggen