Hoveniersbedrijf W. Schraal is onlangs TuinKeur gecertificeerd, een bevestiging voor ons dat wij op de goede weg zitten. Wij hebben als bedrijf kwaliteit en service hoog in het vaandel staan, door de certificering bij TuinKeur willen wij dit extra onderstrepen. Door lid te worden van TuinKeur willen wij ons onderscheiden en de klant het gevoel geven dat ze met een vakbekwame hovenier te maken hebben.

Een hovenier die lid is van TuinKeur komt bij de klant om zijn of haar wensen te bespreken. Vervolgens maakt hij een afspraak om het ontwerp en de offerte door te spreken. De offerte wordt zo gepresenteerd dat hij voor iedereen te begrijpen is en geen vragen oproept. Ook geeft hij aan wanneer de klant akkoord gaat, wanneer de werkzaamheden plaatsvinden en de duur van de werkzaamheden.

Bij het opleveren van de werkzaamheden gaat hij samen met de klant door de tuin om te zien of alles naar wens is die klant er van verwacht. Omdat de hovenier 1 jaar garantie geeft op zijn werkzaamheden, maakt hij 12 maanden na oplevering weer een afspraak met de klant om samen de geleverde werkzaamheden te controleren. Is er een verzakking of zijn er planten dood gegaan, dan worden deze kosteloos vervangen of hersteld.

Hoveniers die het keurmerk TuinKeur voeren, hanteren redelijke prijzen voor hun werkzaamheden en diensten. De klant die voor een TuinKeur Hovenier gaat is gegarandeerd van:

  • Professionaliteit
  • Betrokkenheid
  • Vakbekwaamheid
  • Service
  • Kwaliteit

Wiebe Schraal – Hoveniersbedrijf W. SchraalTuinKeur-profiel