Aangelegd door Steengoed! voor buiten uit Harderwijk

Het ontwerp voor deze tuin is gemaakt in samenwerking met een bevriende tuinontwerpster van de klant. De uitdaging was om een moderne loungetuin te maken.

De werkzaamheden

Het voorste gedeelte van de tuin was in het verleden al eens aangelegd. Omdat de klant onlangs het stuk grond achter de tuin kon kopen konden de mannen van Steengoed! voor buiten nog een keer langskomen. Op het nieuwe stuk grond stond een ietwat vervallen theehuis, deze is volledig gerestaureerd. Deze moderne tuin heeft, mede door de toepassing van klassieke materialen, een verrassende uitstraling gekregen. Dit is versterkt door het gebruik van de natuursteen tegels en de watertafel. Ga naar Steengoed! voor meer informatie.

Als de klant nu zijn tuin instapt wordt hij er gelukkig van. “Wanneer ik de tuin binnen stap, is er rust. Overal is aan gedacht en alles klopt” vertelt de bewoner. Af en toe moeten ze nog een onkruidje wegplukken, maar verder is de tuin zeer onderhoudsvriendelijk aangelegd.

Impressie van de tuin

 

TuinKeur-hovenier Steengoed! voor buiten.

Inmiddels bestaat dit bedrijf ruim 20 jaar. Nico Visser en zijn team hebben al honderden droomtuinen aangelegd. Iedere werknemer brengt zijn eigen specialiteit mee. Steengoed! voor buiten is gevestigd in Harderwijk en bieden de volgende diensten aan: tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Benieuwd naar meer projecten van Steengoed! voor buiten? Bekijk dan hier hun portfolio. Voor vragen kunt u hier contact opnemen met Steengoed! voor buiten.

Wat is een moderne tuin?

Een moderne tuin kenmerkt zich door strakke lijnen. Vaak zijn deze tuinen ook onderhoudsvriendelijk ingericht. Toch is er bij deze tuinen sfeer aanwezig door verschillende materialen en beplanting. Lees hier 15 tips en ideeën voor een moderne tuin.

Een moderne tuin op een klassieke locatie door Steengoed hoveniersbedrijf

Meer over de moderne tuin

Ook genieten van een nieuwe tuin?

Ben jij ook toe aan een nieuwe tuin? Wil jij je ideeën ook graag delen met een professionele hovenier? Wil jij ook jarenlang genieten van je tuin? Graag gaan we samen op weg naar meer tuinplezier. Neem contact op met één van onze hoveniers onze hoveniers om uw wensen te bespreken.