Aangelegd door Hoveniersbedrijf Eco Groen uit Wehl.

Het was hoog tijd om deze achtertuin eens goed aan te pakken. Voor deze renovatie is Hoveniersbedrijf Eco Groen ingeschakeld. Het eindresultaat is een moderne tuin met een robuuste overkapping.

De tuinrenovatie

Dit project ging van start met de bouw van de overkapping. Toen die basis stond werden de tegels gelegd. Bij de bestrating is gekozen voor grote tegels (60 x 60 centimeter), dit zorgt ervoor dat de tuin optisch groter lijkt. Ook zijn grote tegels makkelijk in onderhoud, want er kan op minder plekken onkruid groeien.

Er zijn meerdere plantenbakken aangelegd in verschillende hoogtes. Daarin staan combinaties van hergebruikte en nieuwe planten. Samen met het gras zorgt dit voor een balans tussen de beplanting en de tegels. De blikvanger in deze gerenoveerde tuin is het prieel. Daar kunnen deze bewoners goed vertoeven.

Impressie voor de renovatie

 

Impressie tijdens de renovatie

Impressie na de renovatie

TuinKeur-hovenier Eco Groen

Hoveniersbedrijf Eco Groen is in de omgeving van Wehl een vertrouwd adres voor tuinadvies, tuinaanleg en tuinonderhoud. Benieuwd naar meer projecten die uitgevoerd zijn door Hoveniersbedrijf Eco Groen? Bekijk ze hier!

Wat is een moderne tuin?

Een moderne tuin kenmerkt zich door strakke lijnen. Vaak zijn deze tuinen ook onderhoudsvriendelijk ingericht. Toch is er bij deze tuinen sfeer aanwezig door verschillende materialen en beplanting. Lees hier 15 tips en ideeën voor een moderne tuin.

Meer over de moderne tuin

Ook genieten van een nieuwe tuin?

Ben jij ook op zoek naar een moderne tuin? Kan je wel wat hulp gebruiken? Neem contact op met één van onze hoveniers om uw wensen te bespreken.