In de herfst editie van  De Tuin in 4 Seizoenen staan onderstaande publicaties over TuinKeur en Hovenier Helpt opgenomen. Advertentie’s TuinKeur in De Tuin in 4 Seizoenen Herfst 2017:

Advertentie TuinKeur:

De Tuin in 4 Seizoenen Herfst 2017

Advertentie Hovenier Helpt 2017 (volledige pagina): 

Advertentie Hovenier Helpt 2017

 

Betreft editie: De Tuin in 4 Seizoenen Herfst 2017

Het was zo’n zomer waar geen eind aan leek te komen, al zag u natuurlijk best de vruchten kleuren, de eerste herfstdraden op de heesters en bloeiden de cyclamen; al rook u onmiskenbaar de frisse geur van de naderende herfst. Het najaar is een seizoen waar we in de loop van die heerlijke zomermaanden steeds meer zin in krijgen. Het is zover.

Op naar Kwekerij Abbing of naar De Hessenhof in Ede om de warme tuinaarde te vullen met bijzondere planten – dauw op asters, mooier is er niet. Twijfelt u over een mooie boom, blader dan door naar het artikel over Zelkova en neem een kijkje in de Leidse Hortus, waar de oudste exemplaren van Nederland staan. Of reis af naar Geerlings voor al die hartstochtelijk bloeiende dahlia’s; vul uw potten, uw border, uw vazen en geniet van een lange warme herfst – we hebben geen garantie, maar het buitenseizoen lijkt elk jaar langer te worden. Natuurlijk stortregent het ook wel eens, fijn om het spannende verhaal uit dit nummer over een koning, een toevallige ontdekking, een spion en een kaschef te lezen.

Of uw foto’s nog eens over het scherm te laten gaan en te bedenken of u tevreden bent of de tuin zou willen veranderen. In dit nummer van De Tuin in vier seizoenen ziet u werk van Arjan Boekel, Ron den Dikken en Hofplan Tuinontwerpen; Tuinkeur-hovenier Johnny Dijkman laat zien wat mogelijk is met siergrassen. De herfst is een uitgelezen moment voor een fijne wandeling. Kiest u voor de prachtige omgeving van de Hondsrug en Drentsche Aa dan is Pinetum Ter Borgh een mooie bestemming. Wilt u verder weg – Chaumont-sur-loire is meer dan het festival. Achterin dit nummer vindt u een rijkgevulde agenda.

Heel veel leesplezier en graag tot op een van de najaarsevenementen!

Meer informatie of het magazine kopen: Tijdschrift de Tuin Herfst 2017