Waarom TuinKeur?

Na dertien jaar op mijn manier bezig te zijn met ondernemen werd ik op een dag gebeld door Jelle, met de vraag of we eens af kunnen spreken.

Pff eigenlijk geen tijd voor, eigenlijk geen zin in dacht ik maar toch zei ik, ‘wat kom je doen dan’? Na een heel verhaal toch maar een afspraak gemaakt, kan toch geen kwaad “ik ben eigen baas”!

De dag dat Jelle kwam ging er in mijn hoofd toch wat om…wat zou zo’n man zeggen van mijn bedrijf waar ik trots op ben? Ik wist het na vijf minuten: het draaide nog net niet uit in een knokpartij bij mij in de keuken! Wat denkt hij wel komt hier om mij te zeggen dat ik van alles fout doe? Nou dan ben je op het verkeerde adres, ik ben trots op mijn bedrijf en dan zegt hij dat het niet goed is! Jelle eruit!

Maar koppig als ik ben was hij dat toevallig ook en hij bleef. Maar goed ook, want me aansluiten bij Jelle (lees: TuinKeur) heeft mij aan het denken gezet en een betere kijk op ondernemen gegeven. Het heeft mij meer werk en geld opgeleverd. Dat is wat wij nodig hebben in mindere tijden! Nu na twee jaar is het bij mij nog altijd TuinKeur voor en TuinKeur na, want wat is er mooier dan samen te kunnen ondernemen. Wanneer ik iets niet weet, weet TuinKeur het.

Samen zijn we sterk!

Nijs den Bogert | Den Bogert Hoveniers – Hedel | TuinKeur-profiel