TuinKeur. Elke tuin verdient een TuinKeur-hovenier.

TuinKeur.

Het kwaliteitskeurmerk voor hoveniers.

Gesloten: Stage: Webdeveloper

door | mei 22, 2019 | Overig

Gezocht: Webdeveloper

Stage webdeveloper

Stagiair gezocht! Lees deze pagina even rustig door, bedenk of wat wij doen jou ook leuk lijkt. Is dat antwoord ja? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar ons toe!

Functieomschrijving

Als webdeveloper werk je aan zowel bestaande als nieuwe websites. Hierbij kan het gaan om het vernieuwen en optimaliseren van oude websites tot het ontwikkelen van een compleet nieuwe website. Het kan het gaan om zowel front-end als backend functionaliteiten. We maken websites voor de groenbranche, hiervoor is geen kennis van de branche vereist. We verwachten van de stagiaire een juiste inzet en dat de stagiaire leergierig is. Wij verwachten dat de stagiair de nieuwste ontwikkelingen binnen web development wilt leren en mogelijk toepassen binnen ons bedrijf.

Als basis voor onze webdiensten gebruiken we WordPress. Enige kennis op dit gebied is wenselijk, maar geen must.

Wat is TuinKeur?

TuinKeur is een keurmerk voor hoveniersbedrijven. Enerzijds biedt TuinKeur haar aangesloten ondernemers onderscheidend vermogen in de markt (van potentiële opdrachtgevers). Anderzijds biedt TuinKeur haar aangesloten ondernemers praktische ondersteuning en begeleiding op een breed terrein. Werkzaamheden die TuinKeur voor haar aangesloten ondernemers uitvoert zijn:

  • Coaching/begeleiding van de ondernemer (op diverse gebieden).
  • Opmaak en onderhoud van websites.
  • Opmaak en onderhoud van sociale media profielen.
  • Begeleiding bij personeelsvraagstukken.
  • Begeleiding bij cao vraagstukken.

TuinKeur heeft een relatiebestand van circa 320 hoveniersbedrijven welke in het gehele land actief zijn.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Nick Bernsen via telefoonnummer 0528 – 331678 of via nick@tuinkeur.nl. Sollicitaties kunnen eveneens worden verzonden naar dit e-mailadres. Om jouw sollicitatie zo goed mogelijk te kunnen beoordelen ontvangen wij graag een motivatie en een recente CV.

Oud stagiaires over hun stage periode bij TuinKeur:

Hallo allemaal! Mijn naam is Dian. Ik was vanaf de zomervakantie in 2018 een half jaar stagiaire bij Tuinkeur.

Voor mijn stage heb ik de kans gekregen om te werken aan de ICT binnen het bedrijf. Ik heb een aantal websites voor hoveniers mogen maken en ook in andere websites wijzigingen aan mogen brengen. Ik vond het ontzettend leerzaam om hiermee bezig te zijn en mijn collega’s aan het werk zien te gaan.

Ik heb ook veel mogen meekrijgen van de marketing gedeelte, dat vond ik ook erg leuk en interessant. Voor de volgende stagiaire wil ik graag mee geven: Geniet van deze stageperiode, proef de sfeer van het bedrijf en zet je in zodat je veel uitdagingen aan kan! Wat ik na mijn studie ga doen? Waarschijnlijk ga ik nog een HBO opleiding volgen!

Dian

Stagiair ICT applicatieontwikkelaar

Mijn naam is Tristan en ik ben 18 jaar oud. Ik heb in 2018 een half jaar stage gelopen bij TuinKeur. 

Ik heb hier verouderde websites van hoveniers in een nieuw jasje gestoken en meegeholpen bij de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg. Daarnaast heb ik ook nog een aantal classic stagiaire klusjes gedaan.

Het event vond ik super leuk om te doen en heb ik veel ervaring op gedaan. Wat minder was waren de classic stagiaire klusjes, maar die horen er nu eenmaal bij. Het meest leerzame moment vond ik alles wat ik heb meegekregen door het bijwonen van alle werkoverleggen. Zo kwam ik er achter waar iedereen mee bezig is en hoe dat in mekaar zit en wat er allemaal speelt. 

Ik zou andere stagiaires meegeven om zoveel mogelijk aan je collega’s te vragen, want ze hebben de beste informatie en helpen je graag. Na deze studie ga ik naar een muziekschool en een opleiding tot producer volgen.

Tristan

Stagiair Web development

Opleiding: Applicatie- en mediaontwikkelaar
LeerbedrijfTuinkeur
Leerbedrijf ID: 100081339
Codeleerbedrijf: 04ARB100081339

Telefoonnummer0528-331678
Webadreswww.tuinkeur.nl
Richting: Applicatie- en mediaontwikkelaar
Niveau: 4
Leerweg: BOL
Medewerker aantal: 8

Periode: stage lopen is het hele jaar door mogelijk
Functienaam: Stagiair webdeveloper