Waarom lid worden van TuinKeur?

We vroegen het Marten Aapkes van Aapkes Hoveniers uit Winschoten.
 

Zijn antwoord zonder omhaal: ‘Met mijn bedrijf en mijn manier van werken liep ik eigenlijk steeds meer vast. Ik wist dat er meer uit het bedrijf te halen zou zijn. Niet door harder te werken. Daar lag het niet aan. 

Ik had al eens van TuinKeur gehoord en ben met hen in gesprek gegaan. En ik heb er nog geen dag spijt van. Niet alleen zijn de resultaten sterk verbeterd maar vooral de manier van werken heb ik kunnen veranderen. Niet makkelijk, maar veranderen is niet makkelijk. Maar je ziet snel het resultaat en dat motiveert. Zo nu en dan even sparren, telefonisch overleg met TuinKeur helpt me altijd verder.  

Het is soms gewoon prettig om met iemand die de branche door en door kent te kunnen overleggen. Inmiddels hebben we ook de stap gezet om met het pakket TuinKeur Pro verder te gaan. Ik had al wel een pakket maar dit gaf niet het gewenste resultaat. We hebben een fijne samenwerking die me goed bevalt. Het is een aanrader voor iedere ondernemer om je eens kwetsbaar op te stellen en te vragen om feedback’.