TuinKeur. Elke tuin verdient een TuinKeur-hovenier.

TuinKeur.

Het kwaliteitskeurmerk voor hoveniers.

Is jouw tuin straks klaar voor de winter?

De afgelopen maanden heb je heerlijk van de tuin kunnen genieten. Toch wordt het tijd om vooruit te denken, ook in de herfst is er genoeg te doen in de tuin!

De tuin winterklaar maken

Het vergeten tuinseizoen, zo wordt de herfst ook wel genoemd. En dat terwijl er in deze periode ook genoeg tuinklussen op je staan te wachten. Denk bijvoorbeeld aan het snoeien van de heesters & hagen, beregeningssystemen afkoppelen, onkruid weghalen en natuurlijk bladruimen.

Planten water geven in de vakantie

Tip: Gooi het afgevallen blad in borders voor een natuurlijke bescherming tegen de winter

Achtertuin aangelegd door een TuinKeur-hovenier

Zelf doen of een professional inhuren?

Door in de herfst nog even in de tuin aan de slag te gaan zorg je ervoor dat het tuinonderhoud het komende jaar wat makkelijker wordt. Je hoeft dan geen achterstallig werk te doen.

 Als de bladeren van de bomen en struiken vallen is het een goed moment om aan de slag te gaan. Dan blijft alleen nog de vraag, huur ik een professional in of doe ik het liever zelf?

 

Wat kan een hovenier voor jouw najaarsonderhoud betekenen?

Met een hovenier kan je de mogelijkheden altijd doorspreken. Wil je een grondige najaarsbeurt of heb je liever dat ze het houden bij het snoeien van de hagen. Met een hovenier is er met overleg veel mogelijk!

 De najaarsronde van de hovenier start vaak als de bladeren uit de bomen beginnen te vallen, maar vergeet niet op tijd een afspraak te maken bij een hoveniersbedrijf. Voor je het weet zijn hun agenda’s vol en moet je je eigen handen uit de mouwen steken.

TuinKeur

Om je keuze bij het zoeken van een hovenier makkelijker te maken is er TuinKeur, het enige kwaliteitskeurmerk voor hoveniersbedrijven. TuinKeur is een onafhankelijk kwaliteitskeurmerk dat duidelijkheid schept in het grote aanbod van hoveniers. Met een TuinKeur gecertificeerde hovenier bent u verzekerd dat er een betrouwbaar en professioneel bedrijf in uw tuin werkt die service en kwaliteit biedt. Op dit moment zijn er 319 bedrijven bij TuinKeur aangesloten. Dit betekent dat er altijd een TuinKeur gecertificeerd bedrijf bij jou in de regio zit!

Keuzestress

Keuzes zijn overal! Ga ik het najaarsonderhoud zelf doen of kies ik voor een professional? Als je voor de laatste optie gaat kunnen wij je helpen bij het maken van de keuze. Twijfel je voor wie je moet kiezen? Alle TuinKeur-hoveniers staan op de recensiewebsite voor hoveniers (https://hoveniernederland.nl/). Op deze manier geven we u inzicht in ervaringen van anderen en proberen we te helpen bij het maken van uw keuze voor de juiste hovenier voor uw tuin. Hoe kan je via internet nu beter te weten komen of je dat bedrijf moet vragen of beter links kan laten liggen? Neem gewoon contact op en nodig de hovenier desgewenst uit.

€ 1000,- cashback op je factuur

Als je een TuinKeur hovenier inschakelt, dan biedt TuinKeur jou dit jaar een mooie actie aanbieden. Als jij een recensie schrijft over de werkzaamheden van de hovenier maak je kans op € 1000,- cashback op je factuur. Elke maand is er een nieuwe winnaar! Lees hier meer over de cashback-actie: https://tuinkeur.nl/acties/

Uitreiking cashback-actie 2019