Japanse tuin in Oudega

Een Japanse tuin staat bekend om zijn karakteristieke uitstraling waar beplanting, water, natuursteen en tuinelementen voor veel ontspanning en plezier zorgen. De ornamenten zorgen voor evenwicht en aansluiting op de gehele vormgeving wat rust met zich mee brengt.

Japanse Tuin in Oudega

In Oudega heeft Elverdink Hoveniers een oosterse tuin aangelegd waarin de vijver een grote rol speelt. In de vijver heeft de Oosterse decoratieve loopbrug een exclusief beeld, verder zorgt de beplanting in en rondom de vijver voor een rustgevend beeld. Het hoofdterras bestaat uit natuursteen welke in mozaïek vorm verwerkt zijn en daarna ingevoegd is. De looppaden zijn gemaakt van grind. Op meerdere plaatsen in de tuin zijn grote natuurstenen verwerkt welke passen in een Japans / oosterse tuin.

Beplanting

De beplanting bestaat uit verscheidene groenblijvende bodembedekkers o.a. sedum, Japanse acer,s, bijzondere bloeiend en besdragende struiken, groenblijvende bamboe en passende bloeiende bomen. De tuin beschikt over meerdere ornamenten waaronder Boeddha beelden die de Oosterse sfeer benadrukken. Een zeer geslaagde Japanse – oosterse tuin gerealiseerd na een tuinrenovatie in Friesland welke een bijzondere exclusieve sfeer heeft.

Meer informatie over Japanse tuinen.

Impressie van het resultaat

Woont u in de omgeving van Garijp? Ben u ook geïnteresseerd in een Japanse Tuin? Neem dan contact op met Elverdink Hoveniers.

Elverdink Hoveniers - TuinKeur gecertificeerd

Over Elverdink Hoveniers Garijp

‘Elverdink Hoveniers is een bedrijf met ambitie voor de toekomst. Met een zeer enthousiaste en gemotiveerde groep werknemers waar professionaliteit van prioritair belang is, kan Elverdink Hoveniers u op deskundige wijze helpen met uw tuin. Elverdink Hoveniers heeft meer dan 20 jaar ervaring in de tuin en weet zo wat er speelt in en rondom de tuin. Met een breed aanbod van machines en materiaal is het mogelijk om alle werkzaamheden vakbekwaam, nauwkeurig en efficiënt uit te voeren. Nieuwe ontwikkelingen omtrent duurzaamheid en innovatie zijn een belangijk aspect voor Elverdink Hoveniers om nauwlettend in de gaten te houden. Met het oogpunt om van uw tuin een paradijs te maken.’

Slim indelen

Schakel een vakbekwame TuinKeur-hovenier in!

Niet iedereen kan uit de losse pols jouw tuin zo inrichten dat alle ruimte goed benut wordt. Daarom raden wij aan om hierover in gesprek te gaan met een hovenier. Onze aangesloten hoveniers zitten verspreidt in heel Nederland, dus altijd advies bij jou in de regio! Zoek op onze kaart naar een hovenier bij jou in de buurt.