Lid Worden

Wie zijn wij

Wij zijn TuinKeur. In heel het land ondersteunen we 300 aangesloten hoveniersbedrijven. We verlenen een keurmerk dat garant staat voor vakbekwaamheid, professionaliteit, service, betrouwbaarheid en kwaliteit. We geven tuinadviezen middels artikelen in tijdschriften, social media en websites rond groen, tuininspiratie en tuintrends. Op ons kantoor in Hoogeveen verzorgen we met een team de ondersteunende diensten. Tenslotte adviseren we particulieren m.b.t. gekwalificeerde hoveniers.

Lid Worden

Certificering

TuinKeur certificeert hoveniers. Zij sluiten aan bij ons keurmerk en voeren het logo. Zij liften mee op de kwaliteitsstatus en promotie van TuinKeur en ontvangen branche-gerichte informatie. TuinKeur verleent het garantiecertificaat dat garant staat voor betrouwbaarheid, service, professionaliteit, kwaliteit en vakbekwaamheid. Gecertificeerde hoveniers krijgen een aanzienlijke korting op hét online recentieplatform voor hoveniers, www.hoveniernederland.nl. Een vakbekwaam hovenier wil hierop te vinden zijn met positieve reacties van klanten. Als klant lift je bovendien mee op promotie van de website door middel van acties.

Lid Worden

Alles onder één dak

Ondersteuning op een persoonlijk niveau en advies op maat. Alle diensten onder één dak.

ICT

Wij kunnen je ondersteunen in bijna alle IT vraagstukken. Een website, mail, of automatisering is geen enkel probleem.

Marketing

Om te zorgen dat je een professionele uitstraling krijgt of behoud, is het belangrijk op tijd de stap te zetten naar ondersteuning.

Ondernemen

Een rendabel en efficiënt bedrijf voeren gaat niet vanzelf. Een persoonlijk adviseur, die jou en je bedrijf kent, is van grote waarde.

Personeel

TuinKeur heeft de kennis voor de dagelijkse bedrijfsvoering in huis en we begrijpen het als je daar vragen over hebt.

e

En nog veel meer

We hebben nog veel meer diensten waar jij als ondernemer gebruik van kunt maken. Neem snel een kijkje.

Lid Worden

Er gingen al ruim 300 bedrijven je voor

Bij TuinKeur zijn we trots op onze 300 aangesloten hoveniersbedrijven verspreid over heel het land. Als keurmerk staan we garant voor vakbekwaamheid, professionaliteit, service, betrouwbaarheid en kwaliteit. Ons team in Hoogeveen verzorgt de ondersteunende diensten voor onze leden.

Ben jij een vakbekwame hovenier? Sluit je dan aan bij TuinKeur en ontdek de voordelen van ons netwerk!

Lid Worden

Wat krijg ik als lid?

Voordelen

Gecertificeerde hoveniers voeren het logo, liften mee op de kwaliteitsstatus en promotie en ontvangen branche-gerichte informatie.

Ondersteuning en advies op maat

Alle ondersteuning onder één dak. We hebben voor bijna elk aspect binnen het hoveniersbedrijf een afdeling die jouw persoonlijk te woord staat en je advies op maat kan geven.

Korting op diversen diensten

Door lidmaatschap bij TuinKeur kun je gebruikmaken van verschillende kortingen. Denk hiervoor aan bijvoorbeeld HovenierNederland of de TuinKeur Pro software. 

Wat zeggen onze klanten over ons?

★★★★★

Waarom wij voor TuinKeur kiezen? Het overtuigende verhaal van Lieuwe. Door zijn uitleg wat tuinkeur ons kan bieden waren wij al snel om. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat ons bedrijf zal groeien met TuinKeur.

Ricardo Aeissing – Ricardo Aeissing Groenvoorziening

★★★★★

“Na een bezoek van Jelle Westra kregen wij het gevoel zeker op de goede weg te zitten wat betreft vakbekwaamheid, kwaliteit, personeelsbeleid en betrokkenheid maar met Jelle zijn eerlijke visie kwamen er toch ook zeker verbeterpunten wat betreft opbouw offerte, communicatie naar de klant en enkele financiële adviezen.”

Jonnie Michelbrink – Hoveniersbedrijf Jonnie Michelbrink

Toe aan een kennismakingsgesprek?