TuinKeur. Het kwaliteitskeurmerk voor hoveniers.

TuinKeur.

Het kwaliteitskeurmerk voor hoveniers.

Acties

De taartenactie van Schrijf & Win-actie het afgelopen jaar was een groot succes. Vele klanten van hoveniers en evenzoveel hoveniersbedrijven mochten het genoegen smaken van een lekker taartje. Voor de consumenten een extraatje, voor de hoveniers waardering voor de tuinklussen die ze verrichtten en zeker ook mooie resultaten op de recensiewebsite van HovenierNederland   

Schrijf & Win-actie 2023 

Het heeft ons doen besluiten met de taartenactie door te gaan in 2023. De actie blijft hetzelfde, het ‘jasje’ wordt anders.

Hoe de actie werkt:

Klanten die onlangs een klus hebben laten uitvoeren door een TuinKeur-hovenier maken kans op een slagroomtaart door een recensie te schrijven op de recensiewebsite www.hoveniernederland.nl. 

Maandelijks worden 5 klanten van TuinKeur-hoveniers als winnaar getrokken. Zij, én de hoveniers die de klus uitvoerden, ontvangen een taart.    

Wat moet je doen als hovenier?

  • Blijf je klanten wijzen op de actie. Dat kan mondeling of door de flyer bij de offerte of factuur te voegen. De flyers worden je per post toegestuurd. Bijbestellen kan altijd. 
  • Bij gebruik van CannonWorks kun je de actie onder de aandacht brengen door een link toe te voegen die verwijst naar je profiel op www.hoveniernederland.nl. Zo stimuleer je het schrijven van recensies. Nick@tuinkeur.nl kan je verder helpen.    
  • Als je gebruikmaakt van de Schrijf & Win banner in je e-mail, wijzig deze dan. 
  • Een artikel voor op je website staat bij het downloadmateriaal. 
  • Digitaal promotiemateriaal m.b.t. de nieuwe Schrijf & Win-actie is te vinden onderaan deze pagina.

Hoe worden winnaars bekendgemaakt?

Elke maand worden de winnaars van de vorige maand bekendgemaakt in de nieuwsbrief van TuinKeur en op onze social media. De uitslag is ook te lezen op:

Waar kun je promotiematerialen vinden:

  • Promotieflyers voor de Schrijf & Win-actie van 2023 worden per post toegestuurd.
  • Bijbestellen kan via 0528 – 331678 of stuur een e-mail naar info@tuinkeur.nl.
  • Digitaal promotiemateriaal kun je downloaden via onderstaande knop:

Heb je een vraag?

Enny Fransen
Binnendienstmedewerker

Ik help je graag bij vragen. Neem via onderstaande knop contact met mij op.