Loading...

Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
         
 

Klantendag TuinKeur

sep 30, 2021

Leerzaam en gezellig. Dat waren de complimenten die het TuinKeur team kreeg haar ledendag in Ruinen op 24 september jl. Vooraf werd, in de groepsapp van TuinKeur, het team (Jelle!) al gekscherend uitgedaagd: waarom geen BBQ bij Jelle in de tuin deze zomer? Met deze uitdaging op zak, werd besloten een ledendag te organiseren op een mooie groene locatie in Ruinen, Buitencentrum de Poort.

Ongeveer 100 bezoekers konden ’s ochtends deelnemen aan een plenair programma. Diverse onderwerpen die leven in onze branche werden benoemd: berekening tarieven, ontwikkeling tarieven, cao-wetenswaardigheden, personeelsinvulling, wat verdien je en zou je willen verdienen en de pensioenvoorziening. Een uitgelicht onderwerp, dat verzorgd werd door Sytske Spoelstra, ging over ‘Stress’. In hoeverre heb je er last van? Wat bezorgt je stress? Hoe ervaar je het? En, wat doe je als je stress ervaart? 

Na een uitgebreide lunch werd op de fiets een bezoek gebracht aan Tuinproject De Heerlyckheid, Wijngaard Runa en de schaapskooi in Ruinen. Al fietsend en kletsend maakten we kennis met elkaar en met Drenthe! 

Team TuinKeur bedankt alle bezoekers! Volgend jaar gaan we het zeker herhalen!