Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 

Ontwikkeling tarieven

Ontwikkeling tarieven: Een van de onderwerpen op de TuinKeur-Klantendag was ‘Welk uurtarief hanteer je en is dat het juiste?’ Met behulp van een online enquêtetool hebben we de tarieven van bijna 100 bezoekers in kaart gebracht. Ook kregen we inzicht in de vraag ‘Wat zijn je facturabele uren per FTE’. Waar de eerste vraag relatief eenvoudig te beantwoorden was, werd al snel duidelijk dat de tweede vraag lastiger te beantwoorden is.  

 

Ontwikkeling tarieven: Welk uurtarief hanteer je?

Door de directe en anonieme interactie met de aanwezige ondernemers kregen we direct antwoord op de vraag welke tarieven er momenteel gehanteerd worden. Antwoorden vind je hieronder in de tabel.

Ontwikkeling tarieven

De resultaten spreken voor zich. Opvallend is dat de bedragen aanzienlijk uiteenlopen.  

 

 

Hoeveel facturabele uren maak je?

De vraag die erop volgde, hoeveel facturabele uren er gemaakt worden per FTE was interessant maar een stuk lastiger te beantwoorden, dat zal elke hovenier beamen. In het overzicht hieronder zijn wat gegevens af te lezen.

Ontwikkeling tarieven

Bijna 20% weet het niet. 15% Geeft aan ‘minder dan 1350 uur op jaarbasis’. Inmiddels beschikken we bij TuinKeur over een grote anonieme databank met veel jaarcijfers en overige gegevens van onze leden. Deze gebruiken we vooral in onze coaching.  Uit deze cijfers blijkt dat een groot deel, 59%, tot 1350 facturabele uren per FTE kan verantwoorden. 

Ontwikkeling tarieven

Met de feedback uit de zaal en de diverse gesprekken in het land met onze hoveniers kunnen we aan de slag. Verbetering van de winst, (de rentabiliteit in de branche) is de uitdaging die we samen met onze TuinKeurleden graag aangaan. 

Lees ook…

actueel folder

Website nog actueel?

actueel folder

Wat verdien je?

actueel folder

Regiobijeenkomsten

actueel folder

VAKANTIE

actueel folder

Spam berichten

actueel folder

ZZP contracten

actueel folder

Pensioen

actueel folder

Werkkostenregeling

 

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur