Voordelige software voor TuinKeur-hoveniers!

TuinKeur kan nu het complete automatiseringspakket TuinKeur Pro zeer voordelig aanbieden!

*Als aangesloten hovenier betaal je € 50,- per maand voor Helpdesk- en Teamsondersteuning. Drie gebruikersaccounts met toegang zijn inclusief. Kosten voor een extra volledige kantoorgebruiker zijn € 10,- per maand, Voor een extra app gebruiker zijn de kosten € 5,- per maand. Voor iedereen, zowel leden als niet-leden, is het programma (alle modules) beschikbaar om te proberen. Daarna is er geen enkele vervolgverplichting. Je zit nergens aan vast.

Besluit je om de proefversie te proberen? We hebben handleidingen beschikbaar over het gebruik van de software. Klik hier voor de handleidingen.

Ben je geen lid van TuinKeur, maar wil je weten of we iets voor je kunnen betekenen? Klik dan hier voor meer informatie en onze diensten.

Dit onderwerp bevat

Voordelige software voor hoveniers! 

Hoveniers zijn vooral druk met het aanleggen en onderhouden van tuinen. Daar zijn ze goed in en daar ligt hun passie. Het administratieve werk, daar kom je als ondernemer niet onderuit, maar dat beperk je toch het liefst tot een minimum! Het aanbod, per 1 januari 2022 van TuinKeur, is daarom heel aantrekkelijk. Zij heeft de licenties voor de branche-software afgekocht van de leverancier (CannonWorks), waardoor ze TuinKeur Pro nu heel voordelig kan aanbieden! Dat maakt het voor elk hoveniersbedrijf binnen de organisatie, haalbaar om overzichtelijk en efficiënt te werken.   

Ben je nog geen TuinKeur-lid, maar wel geïnteresseerd? Klik dan hieronder op de knop.

Voordelig ondernemen in de hoveniersbranche

Als hovenier betaal je uitsluitend € 50,- per maand voor onbeperkte telefonische Helpdesk en/of ondersteuning via Teams.   

Overzichtelijk en makkelijk werken met zo weinig mogelijk rompslomp. Je kunt dat nu ervaren met deze voordelige software voor hoveniers. Verbeter je interne organisatie zodat je maximaal energie kan steken in werkzaamheden buiten de deur (letterlijk!). Merk jij dat er veel tijd verloren door het bij elkaar harken van klantgegevens? Bij het invullen van een planning zodat je medewerkers weten waar ze naartoe moeten de volgende dag? Door het continue schuiven met de planning omdat materialen niet op tijd leverbaar zijn? Deze zeer voordelige software voor hoveniers is zeer compleet en specifiek gericht op de groene branche.    

 

Belangrijke voordelen van de branche-software

Belangrijk voordeel van TuinKeur Pro is dat het op elk apparaat (laptop, telefoon en pc) en op elke locatie geopend en bewerkt kan worden. Tijdens de klus op locatie kunnen jouw medewerkers dus altijd rechtstreeks communiceren via de app op hun telefoon. Dit kan nuttig zijn als er aanpassingen doorgevoerd moeten worden van materiaal, planning of werkzaamheden. Het versturen van foto’s via de app, van situaties ter plaatse is bovendien een nuttige toevoeging. Zijn er aanpassingen of meerwerk, dan werkt dit heel efficiënt. De foto’s worden rechtstreeks in het betrokken dossier geplaatst.  

 

Mogelijkheden in het automatiseringsprogramma

Met ingang van 2022 biedt TuinKeur de software voor hoveniers aan haar leden op deze voordelige manier aan. Het softwareprogramma heeft de volgende functies: 

 • Calculaties en offertes maken  
 • Gewerkte uren en gebruikte materialen bijhouden.  
 • De planning inzichtelijk hebben 
 • Werkbonnen maken en versturen,  
 • Meerwerk geregistreerd (mét voor akkoord-tekening door de klant)  
 • Nacalculaties maken.  
 • Koppeling aan maar liefst 14 bestaande boekhoudsystemen is mogelijk.  
 • Machine- en materialen registratie 
 • Facturen, gemaakt in het systeem en via de mail verstuurd naar de klant bevatten een gebruiksvriendelijke koppeling met de i-deal betaling.  
 • Bij een onderhoudscontract, kan, door koppeling met de bank, gemakkelijk een maandelijkse incasso uitgevoerd worden.  
 • Door de koppeling met de bankgegevens is inzichtelijk wie betaald heeft.  

 

Gratis proefversie voor 1 maand

Overzichtelijk en makkelijk werken met zo weinig mogelijk rompslomp op kantoor. Dat is wat iedere hovenier wil. TuinKeur Pro betekent een belangrijke kwaliteitsverbetering voor je onderneming. Goede resultaten bereiken, een oplossing voor de hoge werkdruk en de personeelstekorten, tijdswinst en gemak; de zeer voordelige software voor hoveniers kan het dichterbij brengen!      

Wil je in 2022 overzichtelijk werken en je interne zaken goed op orde hebben? Je kunt zelf ervaren of dit automatiseringspakket iets voor jouw bedrijf is. Er is een gratis volledig softwarepakket (dus niet enkele modules) beschikbaar waarbij je het een maand lang kunt testen. Er is geen enkele vervolgverplichting. Je zit nergens aan vast.  

Ga direct naar de proefversie :   

Drie gebruikersaccounts met toegang zijn inclusief. Kosten voor een extra volledige kantoorgebruiker zijn € 10,- per maand, voor een extra app gebruiker € 5,- per maand. Na de proefperiode zullen we je eerst vragen of je door wilt gaan of niet. We zullen nooit zomaar je account naar een betaalde periode omzetten. De opzegging blijft maandelijks. We hanteren geen opzegtermijn en je zit dus nergens aan vast. 

Wil je meer weten? Bel Jelle Westra voor informatie of om te sparren, 06-20414997. Een whatsapp sturen of mailen kan ook: jelle@tuinkeur.nl.

Mailen of bellen naar kantoor kan ook altijd: 0528-331678 / info@tuinkeur.nl

Heeft u een vraag over Voordelige software voor TuinKeur-hoveniers!?

Nick Bernsen
IT & automatisering

Ik kan je helpen bij al je vragen. Neem via onderstaande knop contact met mij op en ik zal je z.s.m. te woord staan.