Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 

 

Prima omzet, maar hoe zit het met de winst?

Heb je een lekkere omzet gedraaid vorig jaar? Gefeliciteerd! Maar hoe zit het met de winst? 3 tips voor meer winst voor hoveniers:

  1. Beter facturabele uren

Uit onze benchmark blijkt dat 70 procent van de hoveniers hun urenregistratie (en dus facturatie) kan verbeteren. Kijk bijvoorbeeld of je ook voorbereidende gesprekken en kosten doorberekent.

Winst is meer waard dan omzet

  1. Prijs is niet alles

Laatst vertelde een hovenier mij dat een architect hem een mooi project gunde. Waarom? De architect antwoordde: ‘Jij was de enige die bij beide afspraken op tijd aanwezig was en je kwam je afspraken na. Dat geeft vertrouwen voor de samenwerking!’ Kwaliteit, aandacht en vertrouwen betalen zich terug.

70 procent van de hoveniers kan beter factureren

  1. Focus op meer winst

Slimmer werken is beter dan harder werken. Bijvoorbeeld met een hoger uurtarief: door kritisch te kijken naar het soort klanten en het werk dat je aanneemt kun je met minder uren meer verdienen.

Coaching

Ik help hoveniers om in deze topdrukte nog scherper te ondernemen. Waar moet je op letten bij het schrijven en in rekening brengen van uren? Hoe krijg je betere klanten die meer opleveren? E-mail of bel voor een afspraak en ik kom graag bij je langs!

Bel Jelle: 06-20414977

Stuur Jelle een mail

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur