Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 

Het tuinseizoen is weer begonnen!  Met het prachtige weer in het vroege voorjaar kom je al snel in de ‘tuinstemming’: plannen worden gemaakt en bij veel hoveniers stromen de offerteaanvragen binnen.

Wij hameren met TuinKeur op het uitbrengen van een fysieke offerte welke persoonlijk bij de potentiële klant wordt bezorgd. De offerte zou in een offertemap moeten worden gestoken, samen met een bedrijfsfolder, folder van TuinKeur, flyer van HovenierNederland en de algemene voorwaarden. Met het afgeven van een dergelijk pakket onderscheid je jezelf ten opzichte van je ‘concullega’ en heb je op voorhand al een voorsprong!

Heb je daarnaast al eens gedacht aan de garantiecertificaten? Met het garantiecertificaat onderscheid je je zélfs na oplevering! TuinKeur heeft neutrale offertemappen beschikbaar en er is speciaal voor de consument een TuinKeur-folder ontworpen. De folder licht toe waar je als TuinKeurhovenier voor staat. Tevens zijn de algemene voorwaarden gratis beschikbaar. De offerte maak je natuurlijk zelf, maar wij zijn jou met onze offertemodellen graag van dienst!

Zorg dat je altijd voldoende voorraad hebt! Waar kunnen wij jou mee helpen?

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur