Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 

Een paar cijfers: Facebook heeft in Nederland ruim 9,2 miljoen geregistreerde accounts. Eind 2014 waren er 9,1 miljoen unieke bezoekers per maand (in Nederland). Ruim 90% van de 15 tot 39 jarigen gebruikt Facebook. In de categorie 40 tot 64 jaar 63%, tot 79 jaar oud 44% en de categorie 80+ zelfs nog 28%. Statistieken waar we niet omheen kunnen!

Of we het leuk vinden of niet, we hebben er mee te maken. Negeren kunnen we het zeker niet! Als ondernemer vinden het tegenwoordig lastig om de consument te bereiken. Het klopt dat de consument is veranderd. De vraag is of u ook mee wilt veranderen? Via Facebook kunt u de consument goed bereiken. De vraag is vaak hoe? Het onbekende houdt de inzet van Facebook vaak tegen.

Facebook is een vorm sociale media. Hoe sociaal het is laten we in het midden, maar feit is dat u zich als bedrijf moet bevinden in de sociale wereld van uw klant. Niet opdringerig, niet eentonig, maar gewoon zoals u bent. U moet er zijn om de consument te helpen. Heeft u hulp nodig? Wij horen het graag!

theo_clevering_tuinkeur

Theo Clevering
Online Marketing specialist in de groene sector.

tuinkeur_theo_clevering_google  tuinkeur_theo_clevering_linkedin  tuinkeur_theo_clevering_facebook  tuinkeur_theo_clevering_twitter  theo_clevering_tuinkeur_pinterest

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur