Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 

Zeer voordelige software voor hoveniers!

Ondernemers met een burn-out

Zeer voordelige software voor hoveniers! 

Hoveniers zijn vooral druk met het aanleggen en onderhouden van tuinen. Daar zijn ze goed in en daar ligt hun passie. Het administratieve werk, daar kom je als ondernemer niet onderuit, maar dat beperk je toch het liefst tot een minimum! Het aanbod, per 1 januari 2022 van TuinKeur, is daarom heel aantrekkelijk. Zij heeft de licenties voor de branche-software afgekocht van de leverancier (CannonWorks), waardoor ze TuinKeur Pro nu heel voordelig kan aanbieden! Dat maakt het voor elk hoveniersbedrijf binnen de organisatie, haalbaar om overzichtelijk en efficiënt te werken.   

Ben je nog geen TuinKeur-lid, maar wel geïnteresseerd? Klik dan hieronder op de knop.

Voordelig ondernemen in de hoveniersbranche.  

Als hovenier betaal je uitsluitend € 50,- per maand voor onbeperkte telefonische Helpdesk en/of ondersteuning via Teams.   

Overzichtelijk en makkelijk werken met zo weinig mogelijk rompslomp. Je kunt dat nu ervaren met deze zeer voordelige software voor hoveniers. Verbeter je interne organisatie zodat je maximaal energie kan steken in werkzaamheden buiten de deur (letterlijk!). Merk jij dat er veel tijd verloren door het bij elkaar harken van klantgegevens? Bij het invullen van een planning zodat je medewerkers weten waar ze naartoe moeten de volgende dag? Door het continue schuiven met de planning omdat materialen niet op tijd leverbaar zijn? Deze zeer voordelige software voor hoveniers is zeer compleet en specifiek gericht op de groene branche.    

 

Belangrijke voordelen van de branche-software. 

Belangrijk voordeel van TuinKeur Pro is dat het op elk apparaat (laptop, telefoon en pc) en op elke locatie geopend en bewerkt kan worden. Tijdens de klus op locatie kunnen jouw medewerkers dus altijd rechtstreeks communiceren via de app op hun telefoon. Dit kan nuttig zijn als er aanpassingen doorgevoerd moeten worden van materiaal, planning of werkzaamheden. Het versturen van foto’s via de app, van situaties ter plaatse is bovendien een nuttige toevoeging. Zijn er aanpassingen of meerwerk, dan werkt dit heel efficiënt. De foto’s worden rechtstreeks in het betrokken dossier geplaatst.  

 

Mogelijkheden in het automatiseringsprogramma. 

Met ingang van 2022 biedt TuinKeur de software voor hoveniers aan haar leden op deze voordelige manier aan. Het softwareprogramma heeft de volgende functies: 

 • Calculaties en offertes maken  
 • Gewerkte uren en gebruikte materialen bijhouden.  
 • De planning inzichtelijk hebben 
 • Werkbonnen maken en versturen,  
 • Meerwerk geregistreerd (mét voor akkoord-tekening door de klant)  
 • Nacalculaties maken.  
 • Koppeling aan maar liefst 14 bestaande boekhoudsystemen is mogelijk.  
 • Machine- en materialen registratie 
 • Facturen, gemaakt in het systeem en via de mail verstuurd naar de klant bevatten een gebruiksvriendelijke koppeling met de i-deal betaling.  
 • Bij een onderhoudscontract, kan, door koppeling met de bank, gemakkelijk een maandelijkse incasso uitgevoerd worden.  
 • Door de koppeling met de bankgegevens is inzichtelijk wie betaald heeft.  

 

Gratis proefversie voor 1 maand. 

Overzichtelijk en makkelijk werken met zo weinig mogelijk rompslomp op kantoor. Dat is wat iedere hovenier wil. TuinKeur Pro betekent een belangrijke kwaliteitsverbetering voor je onderneming. Goede resultaten bereiken, een oplossing voor de hoge werkdruk en de personeelstekorten, tijdswinst en gemak; de zeer voordelige software voor hoveniers kan het dichterbij brengen!      

Wil je in 2022 overzichtelijk werken en je interne zaken goed op orde hebben? Je kunt zelf ervaren of dit automatiseringspakket iets voor jouw bedrijf is. Er is een gratis volledig softwarepakket (dus niet enkele modules) beschikbaar waarbij je het een maand lang kunt testen. Er is geen enkele vervolgverplichting. Je zit nergens aan vast.  

Ga direct naar de proefversie : 

Drie gebruikersaccounts met toegang zijn inclusief. Kosten voor een extra volledige kantoorgebruiker zijn € 10,- per maand, voor een extra app gebruiker € 5,- per maand. Na de proefperiode zullen we je eerst vragen of je door wilt gaan of niet. We zullen nooit zomaar je account naar een betaalde periode omzetten. De opzegging blijft maandelijks. We hanteren geen opzegtermijn en je zit dus nergens aan vast. 

Wil je meer weten? Bel Jelle Westra voor informatie of om te sparren, 06-20414997. Een whatsapp sturen of mailen kan ook: jelle@tuinkeur.nl.

Mailen of bellen naar kantoor kan ook altijd: 0528-331678 / info@tuinkeur.nl  

Meer Actueel

Terugblik regiobijeenkomsten

Terugblik regiobijeenkomsten

TuinKeur hield de afgelopen tijd regiobijeenkomsten met leden. In kleine groepjes, met andere hoveniers, de bedrijfsresultaten van het afgelopen jaar bespreken is een hele stap. Je stelt jezelf en...

Lees meer
Prijsindexatie 2023

Prijsindexatie 2023

Prijsindexatie 2023 hoveniersbedrijven.   TuinKeur adviseert hoveniersbedrijven een indexatie van +9,8% door te voeren. Al enige jaren voorziet TuinKeur zijn leden van een advies dat overigens ook...

Lees meer
Zzp’er niet zonder risico

Zzp’er niet zonder risico

Naar aanleiding van de klantendag en diverse vragen over de aansprakelijkheid van schade door ingehuurde zzp’ers, hebben we in overleg met onze advocaat een overeenkomst opgesteld. Daarin zijn...

Lees meer
Impressie workshopavond TuinKeur 2022

Impressie workshopavond TuinKeur 2022

Het is inmiddels een bekend gegeven: TuinKeur gaat jaarlijks op reis door Nederland met workshops om de hoveniers in onze branche een spiegel voor te houden. Op dit moment zijn er 14 bijeenkomsten...

Lees meer
Terugblik Klantendag 2022

Terugblik Klantendag 2022

Voor leden van TuinKeur werd op vrijdag 23 september de jaarlijkse Klantendag gehouden. In het pittoreske Ruinen, woonplaats van Jelle Westra, kwamen ruim 100 bezoekers uit 80 bedrijven bijeen om...

Lees meer

Lees ook…

actueel folder

Stress en Kwalitijd

actueel folder

Website nog actueel?

actueel folder

Wat verdien je?

actueel folder

Klantendag TuinKeur

actueel folder

VAKANTIE

actueel folder

2021 topjaar?

actueel folder

Wanneer?!

actueel folder

Pensioen

actueel folder

Werkkostenregeling

 

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur