Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 

Geen held met de computer en toch een stap zetten?

Computer: Gewoon Nick bellen en hij maakt van jou een specialist!   

In onze branche zie je een snelle toename van het gebruik van de computer binnen de bedrijven. Diverse pakketten zijn beschikbaar, van 3D tekenen tot de hele automatisering van bedrijfsprocessen en natuurlijk het boekhouden.  

Ook kan je alle informatie bewaren in de Cloud. Zo is het overal beschikbaar is en heb je geen zorgen hebt over het opslaan en back-up van je informatie.  

Met het feit dat je steeds meer met de computer doet en vastlegt, groeit ook het besef dat je steeds meer afhankelijk bent van de werking en beschikbaarheid van diezelfde computer. 

En de kennis van menig gebruiker, inclusief de schrijver van deze bijdrage, schiet vaak tekort. Daarom is het handig dat we Nick, onze IT-specialist, hebben. Dit geldt voor ons intern, maar ook voor onze klanten.  

Vooral de laatste maanden is hij druk met iedereen wegwijs maken in TuinKeur Pro, ons pakket. Heb je niet genoeg aan de handleidingen die je vindt op TuinKeur.nl/software dan is Nick er om je verder te helpen via telefoon, Teams of een cursus op kantoor. Gewoon even mailen met Nick@tuinkeur.nl en je kunt weer verder!

Lees ook…

automatisering folder

Je vinger is de pen

automatisering folder

Onderhoudsabonnementen

automatisering folder

Automatiseren is geld verdienen

automatisering folder

Calculatie in Tuinkeur Pro

automatisering folder

Plannen in TuinKeur Pro

 

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur