TuinKeur logo

TuinKeur en Meerwaarde

TuinKeur en Meerwaarde

Jullie zijn werkzaam in een branche waarin veel collega’s actief zijn. Het werkaanbod is groot maar gelukkig zijn er weinig hoveniers die thuis zonder werk zitten.  De dagelijkse spanning tussen voldoende werk hebben en voldoende verdienen merken we in de vele gesprekken met hoveniers. 

‘De race naar de bodem’ zo wordt onderweg gesproken over het bepalen van de prijzen. Er is altijd wel iemand die goedkoper kan. Moet je daar in mee gaan? TuinKeur zegt van niet! 

We zijn, naast de coaching en begeleiding van ondernemers heel actief op de consumentenmarkt door onze leden te promoten als deskundig, betrouwbaar en betaalbaar. Hoe we dat doen? Door artikelen te schrijven in Groei en Bloei, Tuinseizoen, Tuinontwerp en Buitenleven. Bladen die consumenten lezen om ideeën op te doen. Door te zorgen dat ons platform TuinKeur.nl meer en meer bezoekers krijgt. Nu al ruim 60.000 per maand. Door actief onze pagina op Facebook te beheren met nu al ruim 8.000 fans.  Door recensies op HovenierNederland.nl te stimuleren waardoor meer en meer consumenten op zoek gaan naar een TuinKeur hovenier in hun regio. Nu al maandelijks 10.000 zoekopdrachten.

Het TuinKeur team zet alle middelen in om de consument te informeren en te overtuigen dat ‘meerwaarde’ vertaald kan worden in service en betrouwbaarheid. Kwaliteimet het gevoel dat je met jouw keuze een vakman hebt met een eerlijke prijs.  

Ons doel is om samen met jou niet in te zetten op ‘de race naar de bodem’ maar op het leveren van kwaliteit tegen een eerlijke prijs.  

Heeft u vragen over dit artikel?

Astrid Fehrmann
Secretariële zaken

Ik kan je helpen bij al je vragen. Neem via onderstaande knop contact met mij op en ik zal je z.s.m. te woord staan.

Meer over promotie

TERUGBLIK KLANTENDAG 2023

TERUGBLIK KLANTENDAG 2023

De Klantendag ligt al een paar weken achter ons. Stagiaire Lieke heeft voor ons een bijzonder leuke compilatie gemaakt van beelden. We laten je er graag van meegenieten!

Terugblik regiobijeenkomsten

Terugblik regiobijeenkomsten

TuinKeur hield de afgelopen tijd regiobijeenkomsten met leden. In kleine groepjes, met andere hoveniers, de bedrijfsresultaten van het afgelopen jaar bespreken is een hele stap. Je stelt jezelf en je bedrijf kwetsbaar op. Na het analyseren van de digitale cijfers...

Regiobijeenkomsten 2023

Regiobijeenkomsten 2023

We gaan weer regiobijeenkomsten houden! Wat voor invloed heb jij als ondernemer op bedrijfsresultaten? In kleine kring van TuinKeur leden spreken we over onze cijfers. Uitgangspunt van deelname aan deze bijeenkomst is dat iedere deelnemer zijn cijfers (2021 of 2022...

Impressie workshopavond TuinKeur 2022

Impressie workshopavond TuinKeur 2022

Het is inmiddels een bekend gegeven: TuinKeur gaat jaarlijks op reis door Nederland met workshops om de hoveniers in onze branche een spiegel voor te houden. Op dit moment zijn er 14 bijeenkomsten in heel Nederland gepland, zodat iedere hovenier in zijn of haar regio...