TuinKeur logo

TuinKeur overtuigt consument

TuinKeur overtuigt consument

Het kiezen van een consument voor een product of dienst is altijd moeilijk, vooral als het om hoge bedragen gaat zoals bij het inschakelen van een hovenier. Als je tuin wordt aangelegd wil je dat dit in een keer goed gebeurt. Je wilt als consument geen moeilijkheden, je wilt gewoon simpelweg een mooie tuin waar je van kunt genieten. 

De keuze wordt makkelijker gemaakt wanneer consumenten de dienst herkennen als betrouwbaar en ze een goede beoordeling met eerlijke reviews van het bedrijf kunnen vinden. Op beide vlakken kan TuinKeur helpen. Een TuinKeur certificatie garandeert de consument dat de aangesloten hoveniers kwaliteit leveren. Daarnaast fungeert TuinKeur als helpdesk en klachtencommissie om iedereen, hoveniers en consumenten, van de juiste informatie te voorzien en te helpen waar nodig.  Zo worden consumenten ontzorgd in hun hovenierskeuze, en staan de aangesloten hoveniers hoger aanschreven.  

Naast deze zekerheden biedt TuinKeur ook andere voordelen aan hoveniers. Zo krijgen aangesloten hoveniers onder andere ook: 

  • ondersteuning in personeelszaken; 
  • één op één coaching over het verbeteren van je bedrijfsvoering en verkoopproces; 
  • online marketing ondersteuning; 
  • een review systeem; 
  • TuinKeur Pro, hét software systeem voor hoveniers met training en handleiding. 

TuinKeur helpt hoveniersbedrijven groeien, haalt twijfels weg en geeft vertrouwen bij consumentenMet het TuinKeur keurmerk kan iedereen gerust zijn dat er kwaliteit wordt geleverd. 

Heeft u vragen over dit artikel?

Astrid Fehrmann
Secretariële zaken

Ik kan je helpen bij al je vragen. Neem via onderstaande knop contact met mij op en ik zal je z.s.m. te woord staan.

Meer over promotie

TERUGBLIK KLANTENDAG 2023

TERUGBLIK KLANTENDAG 2023

De Klantendag ligt al een paar weken achter ons. Stagiaire Lieke heeft voor ons een bijzonder leuke compilatie gemaakt van beelden. We laten je er graag van meegenieten!

Terugblik regiobijeenkomsten

Terugblik regiobijeenkomsten

TuinKeur hield de afgelopen tijd regiobijeenkomsten met leden. In kleine groepjes, met andere hoveniers, de bedrijfsresultaten van het afgelopen jaar bespreken is een hele stap. Je stelt jezelf en je bedrijf kwetsbaar op. Na het analyseren van de digitale cijfers...

Regiobijeenkomsten 2023

Regiobijeenkomsten 2023

We gaan weer regiobijeenkomsten houden! Wat voor invloed heb jij als ondernemer op bedrijfsresultaten? In kleine kring van TuinKeur leden spreken we over onze cijfers. Uitgangspunt van deelname aan deze bijeenkomst is dat iedere deelnemer zijn cijfers (2021 of 2022...

Impressie workshopavond TuinKeur 2022

Impressie workshopavond TuinKeur 2022

Het is inmiddels een bekend gegeven: TuinKeur gaat jaarlijks op reis door Nederland met workshops om de hoveniers in onze branche een spiegel voor te houden. Op dit moment zijn er 14 bijeenkomsten in heel Nederland gepland, zodat iedere hovenier in zijn of haar regio...