Documenten

Volg onderstaande stappen

1. Klik op je logo

Klik linksboven op je logo. Er verschijnt nu een menu met een aantal opties.

2. Klik op tandwiel

Klik in het menu op het tandwiel om naar de instellingen te gaan.

3. Klik op "Documenten"

Klik nu rechtsboven in het dropdown menu op “Documenten”.

4. documenten aanpassen

Standaard staan de algemene voorwaarden van TuinKeur ingesteld. Wil je afzonderlijke documenten aanpassen dan kun je doormiddel van het dropdown menu wisselen tussen de verschillende documenten en kun je zowel voor particuliere als zakelijke klanten verschillende documenten instellen. Pas indien gewenst dit aan.

5. Klaar

Wanneer alles is ingesteld, hoef je niet op een opslaan knop te klikken. De instellingen worden automatisch opgeslagen.