Ik wil dat iemand anders voor mijn projecten uren gaat registreren, kan dat?

Je kan anderen uren voor je laten registreren. Dit kan je doen voor eigen medewerkers, maar ook voor mensen waarmee je samenwerkt.

Jij kunt ze uitnodigen uren voor je te registreren. Met deze uitnodiging kunnen zijn de CannonWorks-App downloaden. Zij krijgen daarna automatisch een mail met inloggegevens. Zij kunnen met de App ‘alleen’ uren registreren. Zij zien uiteraard niet jouw bedrijfsgegevens, maar kunnen wel uren registreren voor jouw projecten.

Klik op Uren in het menu dan zie je afbeelding, dan zie je Afbeelding 1 of Afbeelding 2

1. Bij Afbeelding 1 kan je naast je zelf anderen uitnodigen door de selectie aan te klikken Nodig anderen uit om uren voor je projecten te registreren
  2. Bij Afbeelding 2 kan je op een medewerker klikken, waarna een pop-up ontstaat. Daar zie je een groene knop met ‘uitnodigen’, die moet je aanklikken

De rest wijst zich vanzelf. Degene die je hebt uitgenodigd krijgt een mail met inloggegevens om ‘alleen’ uren te registreren, zonder dat deze verdere informatie van het bedrijf ziet zoals offerte, facturen e.d.

Afbeelding 1:

Afbeelding 2: